Ματζουράκης: «Η ομάδα δείχνει πρόοδο» (video)

Ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της καλλονής στα φιλικά προετοιμασίας δήλωσε ο Γιάννης Ματζουράκης με δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος του ματς κόντρα στη Μανίσασπορ (1-0).

Ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της καλλονής στα φιλικά προετοιμασίας δήλωσε ο Γιάννης Ματζουράκης με δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος του ματς κόντρα στη Μανίσασπορ (1-0).

«Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε με δύο καλές ομάδες, ομάδες που έχουν πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ από εμάς, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ματς προπόνησης. Το έχω πει και πριν μία εβδομάδα πως τα παιχνίδια του καλοκαιριού είναι ματς για μελέτη και χαίρομαι γιατί η ομάδα δείχνει πρόοδο και βήμα βήμα φανερώνει στοιχεία που μαρτυρούν αυτήν την πρόοδο» ήταν τα λόγιατου τεχνικού της ομάδας της Λέσβου ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως πέραν του φιλικού με την Ακίσασπορ θα υπάρξει άλλο ένα πριν την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Θα δούμε και το παιχνίδι κόντρα στην Ακίσασπορ και από εκεί και πέρα θα ψάξουμε άλλο ένα φιλικό για να κλείσουμε τα φιλικά προετοιμασίας μας».

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο παιχνίδι με την Μανίσασπορ, Γιώργος Μανούσος, υπογράμμισε με τη σειρά του:

«Η ομάδα αρχίζει και βρίσκει ρυθμό. Έχει δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία και είμαστε αρκετά κουρασμένοι. Έχουμε ανταπεξέλθει σε ορισμένα δύσκολα παιχνίδια και είμαστε σε καλό δρόμο για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές, είναι δεμένη, έχει ένα πολύ καλό και έμπειρο προπονητή και δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλες ομάδες που είναι χρόνια στην πρώτη κατηγορία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.