Νέα «βόμβα» στην ΑΕΚ με Κουρμπέλη

Η ΑΕΚ συνεχίζει την «επίθεσή» της στο μεταγραφικό παζάρι καθώς μετά τον Πέτρο Μάνταλο θέλει να αποκτήσει και το στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την «επίθεσή» της στο μεταγραφικό παζάρι καθώς μετά τον Πέτρο Μάνταλο θέλει να αποκτήσει και το στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να ρίξει και δεύτερη μεταγραφική βόμβα με την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού και η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από γεμάτες σεζόν με τον Αστέρα ενώ ήταν και στα βασικά πλάνα του Κώστα Τσάνα πρόσφατα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων. Μάλιστα, ο παίκτης ήταν έτοιμος να μετακομίσει στην Αγγλία καθώς είχε δεχτεί πρόταση από τη Φούλαμ αλλά τελευταία στιγμή η μεταγραφή χάλασε όταν άλλαξε ο ιδιοκτήτης της λονδρέζικης ομάδας.

Ο Αστέρας δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη με τον τρόπο που έγινε και η συμφωνία με τη Ξάνθη για τον Μάνταλο, να παραμείνει δηλαδή ο Κουρμπέλης δανεικός στον Αστέρα για έναν χρόνο και στη συνέχεια να μετακομίσει στην Ένωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.