Καρλίνιο: «Του χρόνου Ευρώπη»

Σίγουρος πως με τις κατάλληλες κινήσεις θα καταφέρει ο Ηρακλής να πάρει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, εμφανίστηκε ο Καρλίνιο.

Σίγουρος πως με τις κατάλληλες κινήσεις θα καταφέρει ο Ηρακλής να πάρει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, εμφανίστηκε ο Καρλίνιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ του «γηραιού» υπογράμμισε πως υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, όμως οι αγώνες βοηθούν στο να ξεχαστούν από την πλευρά των παικτών. Επίσης, ο 26χρονος παίκτης αναφέρθηκε και στο πρόβλημα  τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο Καρλίνιο μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Αρχικά, δήλωσε: «Είχα υπογράψει ένα συμβόλαιο με τον Ηρακλή και μετά τον τραυματισμό μου υπέγραψα ακόμη ένα για ένα χρόνο. Υποδηλώνει το νέο κεφάλαιο που αρχίζει για εμένα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους. Πάντως ακολουθώ ατομικό πρόγραμμα και θα είμαι πανέτοιμος τη νέα σεζόν. Θέλω να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου και ήδη έχω προγραμματίσει τις προπονήσεις που θα κάνω στη Βραζιλία, όπου θα βρεθώ εκεί το καλοκαίρι με τη γυναίκα μου».

Και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα φυσικά να δω την ομάδα υψηλότερη θέση. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Πάντως είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα, κυρίως οικονομικά. Εμείς πάντως πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίζουμε μόνο για τη νίκη. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανέβουμε ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα».

Επίσης, ο Βραζιλιάνος μίλησε και για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας: «Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα επηρεάζει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Εμείς κάνουμε κανονικά τις προπονήσεις μας και παίζουμε σε κάθε ματς με όρεξη για τη νίκη. Όταν βρισκόμαστε στο γήπεδο ξεχνάμε τα πάντα και επικεντρωνόμαστε στο σκοπό μας. Αυτά τα θέματα τα σκεφτόμαστε μετά, στο σπίτι με την οικογένεια μας».

Σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο Καρλίνιο τόνισε: «Λίγο με ανησυχεί είναι η αλήθεια. Πάντως η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Είναι συχνό φαινόμενο στις μέρες μας».

Τέλος, ο παίκτης του «γηραιού» τόνισε ενόψει της νέας σεζόν: «Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στα play off. Όπως είπα οι ομάδες στην Ελλάδα δεν έχουν μεγάλες διαφορές και μπορούμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.