Η Φενέρ στους ισχυρούς, δηλώνει ο πρόεδρός της

Λέομπεν, Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης
Νέα δεδομένα ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Φενέρμπαξε, Γιλντιρίμ Αζίζ πως προέκυψαν στο θέμα των προκριματικών του Champions League και των κατανομών των συμμετεχουσών ομάδων στους «ισχυρούς» και τους «αδύναμους».

Λέομπεν, Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης

Νέα δεδομένα ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Φενέρμπαξε, Γιλντιρίμ Αζίζ πως προέκυψαν στο θέμα των προκριματικών του Champions League και των κατανομών των συμμετεχουσών ομάδων στους «ισχυρούς» και τους «αδύναμους». Σύμφωνα με δηλώσεις του σε τουρκική ιστοσελίδα (http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35513), η ομάδα του έχοντας τιμωρηθεί από την UEFA και στο δευτεροβάθμιο όργανο των εφέσεων, προσέφυγε – ως είχε το δικαίωμα – στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS).

Η εκδίκαση της υπόθεσης της ομάδας του έγινε σήμερα και δίχως να έχει βγει επισήμως κάτι για την απόφαση, ο ίδιος αναφέρει πως η ομάδα του δικαιώθηκε και πως σίγουρα θ’ αγωνιστεί στη φετινή διοργάνωση. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, στην αυριανή κλήρωση η Φενέρμπαξε θα μπει στους «ισχυρούς» στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στους «αδυνάτους». Στην επίσημη ιστοσελίδα του CAS υπάρχει απλά η αναφορά πως εκδικάστηκε η υπόθεση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:  http://www.tas-cas.org/en/infogenerales.asp/4-3-6911-1092-4-1-1/5-0-1092-15-1-1/.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.