Που είναι η μπάλα, οεο που είναι οι μπάλες;

Ξεκίνησα λοιπόν κι εγώ από το λιοπύρι της Αθήνας και τους 35 καλοκαιρινούς βαθμούς θερμοκρασίας να ανέβω στο «βουνό των Κενταύρων» και κατέληξα στις 5.30 το απόγευμα να παρακολουθώ την προπόνηση του Ατρόμητου παγωμένος με ασυνήθιστη για την εποχή θερμοκρασία (μεγάλωσα κι εγώ με Καντερέ).

Ξεκίνησα λοιπόν κι εγώ από το λιοπύρι της Αθήνας και τους 35 καλοκαιρινούς βαθμούς θερμοκρασίας να ανέβω στο «βουνό των Κενταύρων» και κατέληξα στις 5.30 το απόγευμα να παρακολουθώ την προπόνηση του Ατρόμητου παγωμένος με ασυνήθιστη για την εποχή θερμοκρασία (μεγάλωσα κι εγώ με Καντερέ). Βέβαια οι άνθρωποι εδώ πάνω στα 1200 μέτρα υψόμετρο ασφαλώς και είναι συνηθισμένοι, οπότε λογικά μόνο για μένα ήταν ασυνήθιστη η θερμοκρασία. Πάλι καλά που ήταν εκεί ο «τα κάνει όλα και συμφέρει», φροντιστής Νίκος Κάτσικας που με λυπήθηκε και μου έδωσε μια ζακέτα.

 Μάλλον πρέπει να ήμουν ο μόνος που κρύωνα γιατί στο εξαιρετικό γήπεδο τους ξενοδοχείου «Μάνθος», εδώ στα Χάνια, οι μάχες έδιναν κι έπαιρναν με τα «αχ» και τα «ωχ» από τα δυνατά μαρκαρίσματα να μη θυμίζουν προετοιμασία αλλά τελικό κυπέλλου. Ο Παράσχος έχει να το λέει για τη διάθεση και το πάθος που έχουν οι παίκτες του, αλλά το φυλλοκάρδι του ιατρικού τιμ της ομάδας (Καπράλος, Ζαφειρόπουλος, Αμπελιώτης) τρέμει σε κάθε δυνατή μονομαχία. Ως αργά το βράδυ κάνουν μασάζ και αποθεραπείες στους παίκτες οι δόλιοι και κανείς δεν τους λυπάται.

Εκτός από δυνατές μονομαχίες όμως, όποιος έχει παρακολουθήσει προπόνηση του Ατρόμητου με μπάλα, βλέπει και πολύ θέαμα. Εναλλαγές της μπάλας που αρμόζουν σε περιόδους φορμαρίσματος, γκολάρες που αν μπουν στη Superleague θα σαρώσουν τα βραβεία του Best Goal και όλα αυτά με τα πόδια να «σέρνουν» τα βαρίδια της προετοιμασίας. Χάνεται η μπάλα σας λέω.

Όπως έχουν χαθεί και έξι μπάλες που έπεσαν στον γκρεμό πίσω από το γήπεδο. Μάταια ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Σπύρος Σοφιανός, προσπάθησε να τις βρει. Μόνο στο ποταμάκι που είναι κατά μήκος της διπλανής πλαγιάς δε βούτηξε. Αφήστε που τα «ενθύμια» από τις τσουκνίδες θα έχει να τα θυμάται για καιρό.

ΥΓ: Α! Να μην ξεχάσω να σημειώσω στο ημερολόγιο, πως στην εξέδρα του προπονητικού κέντρου βρέθηκε ο Λεωνίδας Καραλής, από το τεχνικό τιμ της Αγίας Παρασκευής Βόλου μαζί με συνεργάτη του. Οι δύο άνδρες έχουν πάρει άδεια από τον Γιώργο Παράσχο να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις του έμπειρου τεχνικού. Η σχέση τους όμως με τον Ατρόμητο ξεκίνησε εξαιτίας της μεταγραφής ενός δικού τους παιδιού στους Περιστεριώτες. Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξανδρου Κατράμη άφησε τον Βόλο για την Αθήνα και την ομάδα Κ15 του Ατρόμητου. Και το σκάουτινγκ του Ατρόμητου συνεχίζει να δρέπει καρπούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.