Φορτούνης: «Το καλό ποδόσφαιρο αναγνωρίστηκε κι απ΄ τους αντιπάλους μας» (video)

Ο Κώστας Φορτούνης ψηφίστηκε από τους προπονητές της S L ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος και θέλησε να τους ευχαριστήσει μέσω του novasports.gr

Ο Κώστας Φορτούνης ψηφίστηκε από τους προπονητής της Super League ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος. Μέσω του novasports θέλησε να τους ευχαριστήσει, στρέφοντας το βλέμμα του στο μέλλον.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που με ψήφισαν. Από ‘κει και πέρα να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να είχα βγει MVP του πρωταθλήματος. Έπαιξε ρόλο και το ποδόσφαιρο που παίξαμε σαν ομάδα. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό μέτρησε πολύ».

Είναι η δεύτερη φορά που βγαίνεις MVP με Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Η προηγούμενη ήταν με τον Μάρκο Σίλβα. Πόσο έχεις αλλάξει σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά που είχες βγει πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος;
«Πιστεύω πως έχω αλλάξει πάρα πολλά μέσα στο παιχνίδι μου. Πλέον είμαι πιο ώριμος. Έχω καταλάβει τι θέλει η ομάδα από εμένα. Ο προπονητής μού δίνει την ελευθερία των κινήσεων. Αυτό μου βγαίνει μετά μέσα στο γήπεδο».

Έχεις την πίστη και την αισιοδοξία πως η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη για τον Ολυμπιακό υπό την έννοια πως φέτος δημιουργήθηκε από την αρχή μία ομάδα η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο; Και παρά το γεγονός πως έμεινε εκτός τίτλων, δημιουργεί προσδοκίες για την επόμενη χρονιά.
«Σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε, τόσο οι αντίπαλοι προπονητές, όσο και οι ποδοσφαιριστές, έλεγαν πως ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Φέτος κτίστηκε κάτι πάρα πολύ καλό. Πιστεύω πως και με τη μπάλα που παίξαμε, αλλά και τον καταπληκτικό δεύτερο γύρο, αξίζαμε κάτι παραπάνω. Δεν ήρθε. Κοιτάμε το μέλλον, το οποίο πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.