Φορτσάρει για τεχνικό διευθυντή

Τη συμπλήρωση του πάζλ που αφορά την αγωνιστική πυραμίδα είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν από σήμερα οι άνθρωποι του Αρη.

Τη συμπλήρωση του πάζλ που αφορά την αγωνιστική πυραμίδα είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν από σήμερα οι άνθρωποι του Αρη. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, περιμένει την ανακοίνωση των  συνεργατών του (πιθανότατα οι Μούτας και Παντελίδης θα βρίσκονται στο πλευρό του), ενώ σε εκκρεμότητα είναι και το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή, για τον οποίο δεν έχουν γίνει γνωστά πάρα πολλά πράγματα.

Φαβορί φαντάζει ο Κώστας Οικονομίδης, με τον οποίο ο Δημήτρης Ηλιάδης, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όμως από τότε δεν υπήρξε εξέλιξη. Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί εντός της ημέρας, με κάποια σχετική ανακοίνωση, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η ομάδα πρέπει να δημιουργηθεί, όντας, πια, αρκετά κοντά το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ο προηγούμενος τεχνικός, Σούλης Παπαδόπουλος, είχε θέσει την 26η Ιουνίου, ως αφετηρία της νέας χρονιάς. Ισως αυτή η ημερομηνία μετατεθεί για κάποιες ημέρες, όμως δεν μπορεί να πάει παραπέρα από το πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου, καθώς το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο και εώς τότε ο Αρης θα πρέπει να είναι απολύτως έτοιμος για τη νέα Superleague.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.