Δερμιτζάκης: «Μπορούν να προκριθούν»

Πεπεισμένος πως οι Άρης και ΠΑΟΚ μπορούν να προχωρήσουν στο Europa League, εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Πεπεισμένος πως οι Άρης και ΠΑΟΚ μπορούν να προχωρήσουν στο Europa League, εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στις ευρωπαϊκές ομάδες των δυο ελληνικών ομάδων με Μάντσεστερ Σίτι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις μετεγγραφικές κινήσεις των δυο συλλόγων. Ο Δερμιτζάκης μίλησε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την εκπροσώπηση της Ελλάδας από ΠΑΟΚ και Άρη στο Europa League: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο, στο ποδόσφαιρο μπορείς να χτίσεις πολλά μέσα απ’ τη δουλειά. Με δεδομένο ότι έχουν δημιουργηθεί κάποιες προϋποθέσεις και υπάρχει και το κίνητρο, αφού βλέπουμε ότι γυαλίζει το μάτι τους. Αυτή η πρόκληση, γιατί περί αυτού μιλάμε, τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο, που εγώ θεωρώ πολύ φυσιολογικό να υπάρχει».

Για το αν θα προχωρήσουν και στον επόμενο γύρο: «Το ότι έχουν ήδη φτάσει στους “32” είναι τεράστια επιτυχία, το ότι η κλήρωση τους έφερε απέναντι σε δύο μεγάλες ομάδες, με μεγάλα μπάτζετ είναι μια πρόκληση. Είναι και οι δύο, κατά τη γνώμη μου ομάδες Champions League. Οι παίκτες όμως απέδειξαν ότι αυτή η πρόκληση του δίνει κινητήριο δύναμη, ζουν για αυτές τις προκλήσεις, δείχνουν μια αγωνιστικότητα ιδιαίτερη και με στήριξη μπορούν να πάνε πιο ψηλά, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι ήδη σε καλό επίπεδο. Έχουν δύο αγώνες μπροστά τους, πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν, δεν έχει σημασία ποιος είναι πρώτος εντός έδρας ή ποιος είναι εκτός έδρας. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλο χαρακτήρα μέσα στο Ζάγκρεμπ και πήρε την πρόκριση και ο Άρης πήρε μεγάλη νίκη μέσα στη Μαδρίτη, επί της Ατλέτικο. Μπορούν να τα καταφέρουν, σαφώς και είναι αουτσάιντερ, αλλά μπορούν.»

Για τις μεταγραφές των δύο ομάδων: «Ο ΠΑΟΚ έκανε κάποιες προσθήκες σε θέσεις που χρειαζόταν και πιστεύω ότι οι παίκτες που ήρθαν μπορούν να βοηθήσουν. Και στον Άρη οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι καλοί, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι το κενό του Χαβίτο θα μπορέσει να αναπληρωθεί, καθώς είναι ένας παίκτης που έπαιζε σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.