Κέρδος ο Νέτο

Το μεγάλο κέρδος του Αρη, πέρα από τη νίκη επί της ΑΕΚ, ήταν αναμφίβολα ο Ντάρσι Νέτο!

Το μεγάλο κέρδος του Αρη, πέρα από τη νίκη επί της ΑΕΚ, ήταν αναμφίβολα ο Ντάρσι Νέτο! Όχι μόνο λόγω των δύο γκολ που σημείωσε, αλλά κυρίως λόγω της εν γένει παρουσίας του η οποία στη δεξιά πτέρυγα της ομάδας, ως δεξί εξτρέμ, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση διότι στο πρόσωπό του δείχνει να βρίσκει ξεκάθαρα, πλέον, τον αντικαταστάτη του Φρανθίσκο Χαβίτο. Ουσιαστικά ο Νέτο αναλαμβάνει να «κουβαλήσει» στις πλάτες του τη συγκεκριμένη θέση η οποία στο ματς με την ΑΕΚ (αλλά και πιο πριν) φάνηκε πως του ταιριάζει γάντι.

Ο ίδιος ο βραζιλιάνος ήταν ενθουσιασμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ και αποφασισμένος να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα στη καριέρα του, παίζοντας πια ως δεξιός χαφ!
 
Αγωνιστικά η ομάδα είχε ρεπό την Κυριακή, ως επιβράβευση για τη μεγάλη επιτυχία της Αθήνας και από το πρωί της Δευτέρας ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ρικάρντο Φατί συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και ο Μιχαλήτσος θα αποφασίσει σε ποιο από  τα επόμενα ματς θα εκτίσει την προβλεπόμενη ποινή των δύο αγωνιστικών (σίγουρα πάντως θα είναι διαθέσιμος με τον Ολυμπιακό). 

Σε ότι αφορά τον Νέρι Καστίγιο θα συνεχίσει και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων (πρωί- απόγευμα) ούτως ώστε να είναι καλύτερος στα προσεχή παιχνίδια. Αν μάλιστα αισθανθεί έτοιμος τότε θα ξεκινήσει κόντρα στους πρωταθλητές το ερχόμενο Σάββατο.

*Εφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ Αρη, Παναγιώτης Γούναρης. Ο τελευταίος διετέλεσε επί σειρά ετών γενικός γραμματέας του συλλόγου και ιδρυτικό στέλεχος της Λ. Φ. Αρη. Η ΠΑΕ Αρης εξέφρασε τα ειλικρινά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
                                                  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.