“Κουλουράκια” (video)

Το παιχνίδι στο Περιστέρι ήταν χορταστικό ωστόσο Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0...

Ισόπαλοι για δεύτερη φορά στη σεζόν αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, που έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη περιορίστηκε στην κατοχή της μπάλας και δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και τη νίκη, που θα την έφερνε στην 5η θέση της Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Αστέρας είναι ικανοποιημένος από το βαθμό, αλλά είχε τις ευκαιρίες να πάρει ακόμη και το “τρίποντο”.

Με Αναστασάκο στην κορυφή
Με τη γνωστή “συνταγή” και σύστημα 4-3-3 παρέταξε τον Ατρόμητο ο Γιώργος Δώνης, με τον Ηλία Αναστασάκο να διατηρεί τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Το 4-3-3 προτίμησε και ο Παύλος Δερμιτζάκης για τον Αστέρα , που είχε προωθημένο τον Φράνκου και στα άκρα τους Καρέρα, Ουντότσι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στα πρώτα του παιχνιδιού, χωρίς, πάντως, να απειλούν την εστία του Μιχαηλίδη. Οι παίκτες του Αστέρα προσπαθούσαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα με μακρινά σουτ, αλλά ο Μιχαηλίδης φώναξε “παρών” όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει στο πρώτο ημίχρονο.

Άργησε να βρει ρυθμό
Ο Ατρόμητος από την άλλη, άργησε να βρει ρυθμό και σε κάθε περίπτωση δεν ήταν η ομάδα των προηγούμενων παιχνιδιών, που έπιανε τον αντίπαλο από τον… λαιμό. Ο Καμαρά δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες και η επίθεση των “κυανόλευκων” ήταν “άχρωμη” στα πρώτα 45 λεπτά. Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πήραν την κατοχή της μπάλας και έψαχναν το γκολ.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν τον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη. Καμαρά και Σαγκανόφσκι έπαιρναν τις περισσότερες προσπάθειες από τις πτέρυγες, αλλά τα πάντα τελείωναν στα όρια της περιοχής του Ντεγκρά.
Ο Αστέρας είχε καταφέρει να εγκλωβίσει τα ατού του Ατρόμητου χάρη στην καλή αμυντική του λειτουργία, ενώ οι όποιες επιθετικές του βλέψεις στο δεύτερο μέρος εκφράζονταν με αντεπιθέσεις, που έμεναν ατελείωτες.

Έσωσε ο Μιχαηλίδης
Στη μοναδική αντεπίθεση που κατάφεραν να τελειώσουν οι φιλοξενούμενοι, “άγγιξαν” και το γκολ. Στο 70′ ο Λαδάκης πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μιχαηλίδης έδιωξε σε κόρνερ. Από αυτή τη φάση, οι παίκτες του Αστέρα αναθάρρησαν και το παιχνίδι έδειχνε ότι μπορούσε να “ξεκολλήσει” από το 0-0. Γκολ, όμως, δεν μπήκε… ποτέ στο Περιστέρι, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία του Ατρόμητου μετά από εκείνη στο αντίστοιχο ματς του περυσινού πρωταθλήματος.

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης είχαν μείνει στο 0-0 και τον Φεβρουάριο του 2010.

 
Η εξέλιξη του αγώνα
1′ Το παιχνίδι ξεκίνησε
5′ Μπαλιά του Φυτανίδη προς τον Φρανκού που κινήθηκε προς την περιοχή, ο Μιχαηλίδης βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε την μπάλα
15′ Ένα τέταρτο παιχνιδιού στο Περιστέρι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή. Λείπουν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες
22′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την πήρε ο Δάρλας
25′ Δυνατό σουτ του Ουριμπάρι έξω από την περιοχή, έδιωξε εντυπωσιακά ο Μιχαηλίδης
29′ Κάθετη προς τον Καμαρά, που μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή από δεξιά όμως πλάσαρε άουτ, σπαταλώντας σημαντική ευκαιρία για τον Ατρόμητο
35′ Ο Μπαστία προσπάθησε να αιφνιδιάσει από μακρινή απόσταση τον Μιχαηλίδη, η μπάλα έφυγε άουτ

46′ Ξεκίνησε χωρίς αλλαγές το δεύτερο μέρος
50′ Σέντρα σουτ του Ουριμπάρι από αριστερά, έδιωξε με τις γροθιές ο Μιχαηλίδης
57′ Κίτρινη κάρτα στον Ορόχο
62′ Ο Περόνε στη θέση του Αναστασάκου
68′ Ο Μπρίτο πέρασε στη θέση του Τάτου
69′ Κίτρινη κάρτα στον Νεμπεγλέρα
70′ Αντεπίθεση για τον Αστέρα, ο Ουντότζι τροφοδότησε ωραία τον Λαδάκη μέσα στην περιοχή, εκείνος πλάσαρε από πλάγια θέση αριστερά, ο Μιχαηλίδης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους
71′ Δυνατό σουτ του Μπαστία έξω από την περιοχή, άουτ
73′ Ο Ρουμπίλ στη θέση του Φρανκού
75′ Γυριστό σουτ του Σφακιανάκη μέσα από την περιοχή, άουτ
76′ Ο Σαρμιέντο στη θέση του Σαγκανόφσκι
77′ Κίτρινη στον Μπαρτολίνι για μαρκάρισμα πάνω στον Περόνε
78′ Δυνατό σουτ του Σφακιανάκη, άουτ
81′ Μακρινό σουτ του Νεμπεγλέρα, άστοχο
82′ Δεξί πλασέ του Μάρτινς από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε σταθερά ο Μιχαηλίδης
86′ Ο Μαρσέλο στη θέση του Ουντότζι
90′ Ο Ματούσιακ στη θέση του Μάρτινς

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Δάρλας, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Αναστασάκος (62′ Περόνε), Σφακιανάκης, Τάτος (68′ Μπρίτο), Καμαρά, Σαγκανόφσκι (76′ Σαρμιέντο)
Στον πάγκο: Καραγκιουλίδης, Φαβάλι, Καραλής, Σαμπού

Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Ορόχο, Μπαστία, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Ουντότζι (86′ Μαρσέλο), Μάρτινς (90′ Ματούσιακ), Φρανκού (73′ Ρουμπίλ), Καρέρα 
Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Φορτούνης, Αργυρόπουλος, Αρσενίεβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.