Τζίρος 14500 ευρώ για την ΚΜΑ

Στο εκτός πραγματικότητας (για τα δεδομένα της) νούμερο των 14500 ευρώ έφτασαν οι εισπράξεις της Κοινωνίας Μελών Αρη, μόλις σε ένα 24ωρο, απόρροια των μαζικών νέων εγγραφών που παρατηρήθηκαν και οι οποίες προκάλεσαν εύλογες απορίες.

Στο εκτός πραγματικότητας (για τα δεδομένα της) νούμερο των 14500 ευρώ έφτασαν οι εισπράξεις της Κοινωνίας Μελών Αρη, μόλις σε ένα 24ωρο, απόρροια των μαζικών νέων εγγραφών  που παρατηρήθηκαν και οι οποίες προκάλεσαν εύλογες απορίες.

Ο αριθμός των νέων μελών ανέρχεται σε 290,τα περισσότερα εκ των οποίων προστέθηκαν στους εκλογικούς καταλόγους με τη μέθοδο των. φωτοτυπιών ταυτοτήτων, τις οποίες ανά 20άδες κόμιζαν στα γραφεία της ΚΜΑ, ακόμη και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι προορίζονται για συγκεκριμένο πόστο, εφόσον η παράταξή τους κερδίσει τις εκλογές.

Πιο χαρακτηριστική, βεβαίως, είναι η περίπτωση του μέλους του ΔΣ του φορέα, Κώστα Γεωργιάδη, για τον οποίο εξεδόθη σκληρή ανακοίνωση, χθες αργά το βράδυ και απόψε κατά τη διάρκεια του νέου συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί θα του ζητηθεί να υποβάλει την παραίτησή του.

Ο κ. Γεωργιάδης, ανήκει στο στενό περιβάλλον του Λάμπρου Σκόρδα, διετέλεσε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΚΜΑ, υπό τις ευλογίες του, όμως το παράπτωμα, ηθικής τάξης, στο οποίο υπέπεσε, μάλλον τον οδηγεί, πλέον, στην έξοδο.

Το φαινόμενο των μαζικών εγγραφών στα μητρώα της ΚΜΑ, δεν έχουν σχολιάσει ακόμη επισήμως οι επικεφαλής των δύο συνδυασμών, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται, ασφαλώς, περισσότερο στον κ. Σκόρδα, καθώς αυτός φαίνεται να είναι ο ωφελημένος της συγκεκριμένης διαδικασίας.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.