Από τη… Μαδρίτη στην ΑΕΚ!

Φαίνεται πως στην ΑΕΚ ήταν να μην κάνουν την αρχή... Και το όνομα αυτού.. Νταβίντ Ματέος Ραμάχο!
Ηρθε ο Μπάχα

Φαίνεται πως στην ΑΕΚ ήταν να μην κάνουν την αρχή… Και το όνομα αυτού.. Νταβίντ Ματέος Ραμάχο! Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, που έχει αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και φέτος ο Ζοσέ Μουρίνιο -που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν- τον ανέβασε στην πρώτη, έρχεται στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης!

“Είναι κρίμα που ο Ματέος δεν μπορεί να παίξει αυτή την στιγμή στην Ρεάλ, γιατί μου αρέσει πολύ. Αμύνεται σωστά και μπορεί να φτιάξει και παιχνίδι. Με τις δυσκολίες που έχουμε, δεν μπορεί να παίξει αλλά θέλω να είναι μέλος της πρώτης ομάδας”, είχε πει ο Moυρίνιο για τον νέο άσο της ΑΕΚ πλέον…

Τη φετινή χρονιά μάλιστα ο Ματέος αγωνίστηκε στο τελευταίο 10λεπτο του εκτός έδρας αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ των “μερένχες” με τον Άγιαξ ενώ πήρε φανέλα βασίκού από τον “Special Οne” στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λεβάντε!

Η Ενωση έχει έρθει σε συμφωνία με την “βασίλισσα” για να πάρει για έξι μήνες τον 23χρονο (22-3-1987) σεντερ μπακ, με προοπτική να επεκταθεί ο δανεισμός μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Ο Ματέος (ύψος 1.91) μίλησε με τον Μανόλο Χιμένεθ και πείστηκε πως η ΑΕΚ θα βοηθήσει την καριέρα του και θα μπορέσει να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης πιο έτοιμος.

Ο παίκτης αναμένεται άμεσα (ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακό) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, μετά τους Μίτσελ και Μπάχα, να θέσει και αυτός εαυτόν στη διάθεση του Ισπανού προπονητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.