Tώρα Κάσιο, Ιγκλέσιας τον Ιούνιο

Η ΑΕΚ θα αποκτήσει τώρα τον Βραζιλιάνο Κάσιο ενώ έκλεισε για το καλοκαίρι τον Ματίας Ιγκλέσιας.
Θλάση ο Δέλλας

Η ΑΕΚ θα αποκτήσει τώρα τον Βραζιλιάνο Κάσιο ενώ έκλεισε για το καλοκαίρι τον Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 250.000 ευρώ το χρόνο. Η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Η «Ένωση» τον ήθελε από τώρα και πρόσφερε λίγα χρήματα και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα στη Λάρισα, για να τον αποκτήσει. Ωστόσο οι «βυσσινί» δίνουν μάχη για την σωτηρία τους και τον χρειάζονται. Το συμβόλαιο του Ιγκλέσιας  λήγει το καλοκαίρι του 2012 αλλά έχει όρο που αναφέρει ότι σε περίπτωση υποβιβασμού της Λάρισας, ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Όσον αφορά στον Κάσιο, ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ καθώς η διοίκηση έχει συμφωνήσει σε όλα με την εταιρεία μάνατζερ που διατηρεί τα δικαιώματα του. Ο 24χρονος μπακ αναμένεται στην Αθήνα πιθανότατα την Τετάρτη. Ο Κάσιο θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του. Με τραυματίες τους Δέλλα και Μανωλά ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει πως και πως ενίσχυση στην αμυντική του γραμμή.

Στην ΑΕΚ βλέπου με καλό μάτι την πώληση του Σάββα Γκέντσογλου στην Αταλάντα. Όχι όμως και του Κώστα Μανωλά. Προτάσεις ωστόσο ακόμη δεν έχουν φτάσει στα γραφεία της. Ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.