Στροφή στα διοικητικά

Στις διοικητικές εξελίξεις στρέφεται η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό.

Στις διοικητικές εξελίξεις στρέφεται η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό. Στις 16:00 θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στην οποία αναμένεται να επιβεβαιωθεί η ανάληψη της προεδρία της ΠΑΕ από τον Δημήτρη Γόντικα.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης αρνήθηκε να αναλάβει την προεδρία της ομάδας και πλέον οι επιλογές των μετόχων έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» θα αντικαταστήσει τον Τζόνι Βεκρή στην προεδρία της ομάδας, έως το τέλος της σεζόν. Τότε αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία οι αλλαγές στα διοικητικά του «τριφυλλιού».

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Νέας Σμύρνης, με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Οι «πράσινοι» είναι απογοητευμένοι από την ήττα στον προημιτελικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να περιμένει τις επιστροφές των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, για το ματς με τους «κυανέρυθρους». Ο Σεμπαστιάν Λέτο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με την Καβάλα.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου και συγκεκριμένα της εφημερίδας «Daily Mail», η Σάντερλαντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο διεθνής Έλληνας δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για το υπόλοιπο της σεζόν και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η αγγλική ομάδα προσφέρει 1,18 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.