Πήρε το «Μουντιαλικό» Πάρκερ

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πανσερραϊκός καθώς απέκτησε το Νοτιοαφρικανό επιθετικό, Μπερνάρντ Πάρκερ.

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πανσερραϊκός καθώς απέκτησε το Νοτιοαφρικανό επιθετικό, Μπερνάρντ Πάρκερ. Ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός θα αγωνιστεί στις Σέρρες με την μορφή του δανεισμού για έξι μήνες από την ολλανδική Τβέντε και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ο Πάρκερ είναι διεθνής με την Νότια Αφρική και αγωνίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την οποία διοργάνωσε η χώρα του. Ο 24χρονος επιθετικός είχε 17 συμμετοχές με την Τβέντε στο ολλανδικό πρωτάθλημα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το Πάρκερ
«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μορφή δανεισμού του διεθνή επιθετικού Bernard Parker. O Parker αποκτήθηκε από την Ολλανδική ομάδα Τβέντε για 6 μήνες με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ο διεθνής επιθετικός είναι βασικό μέλος της εθνικής της Νοτίου Αφρικής και συμμετείχε στο τελευταίο Παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στην Νότια Αφρική το καλοκαίρι του 2010. Είναι γεννημένος στις 16 Μαρτίου του 1986 (24 ετών) και έχει 17 συμμετοχές με την Ολλανδική ομάδα στην οποία αγωνίζεται από πέρυσι.»
Η απόκτηση του Πάρκερ παγώνει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για το Ρουμάνο Μάριους Νικουλάε, καθώς η θέση στην επίθεση έκλεισε με το Νοτιοαφρικανό.
Στο μεταξύ, η ομάδα του Πανσερραϊκού ανακοίνωσε και την αποδέσμευση των Άρη Γαλανόπουλου και Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί, των οποίων τα συμβόλαια λύθηκαν κοινή συναινέσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.