Ερωτηματικό ο Γκοβού

Ο Σίντνεϊ Γκοβού ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη, κάτι που θα καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς με την Καβάλα.

Ο Σίντνεϊ Γκοβού ταλαιπωρείται από ίωση και για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη. Αυτό ωστόσο καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς με την Καβάλα. Την ίδια ώρα o Ζεσουάλδο Φερέιρα, περιμένει να μάθει τα νέα και από την αγωνιστική κατάσταση των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, οι οποίοι ακολούθησαν ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Πάντως θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα αγωνιστούν στο κεκλεισμένων των θυρών ματς με την Καβάλα και πως στη θέση του Γάλλου αμυντικού θα αγωνιστεί ο Καντέ, ενώ σε αυτή του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου ο Κατσουράνης. Όπως είναι γνωστό, εκτός “μάχης”, έχει ήδη τεθεί και ο Λέτο, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Χριστοδουλόπουλος.

Στο μεταξύ, ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στους “πράσινους” τους τόνισε ότι μόνο ενωμένοι μπορούν να τα καταφέρουν: “Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι μέλη του Παναθηναϊκού και όχι αντίπαλοι. Δεν θα ανεχθώ στο μέλλον παρόμοια κρούσματα απειθαρχίας…”.

Ο κ. Φερέιρα μετά το τέλος της προπόνησης τα είπε για λίγη ώρα και με τους “μικρούς” που προπονούνται το τελευταίο διάστημα με την πρώτη ομάδα (σ. σ. Κάσας, Μαχλελή, Φέτση και Καπίνο), δίνοντάς τους “πατρικές” συμβουλές. “Αυτή είναι η μεγάλη σας ευκαιρία. να ξέρετε ότι σας παρακολουθώ και ότι θέλω να τα δίνετε όλα…”.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με την ΑΕΚ
Ο αγώνας με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος θα είναι ο πρώτος που θα δώσει ο Παναθηναϊκός το 2011 και θα έχει στο πλευρό του τη συμπαράσταση των οπαδών του. Την Παρασκευή θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα στο “Σπύρος Λούης”.

“Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 19/1/2011, στις 21:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10 ευρώ έως 40 ευρώ.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των ?10 στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και Ειρήνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

* Τη Δευτέρα στις 6 μ.μ. οι παλαίμαχοι του παναθηναϊκού θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στο “Απόστολος Νικολαΐδης” στη μνήμη του Αλέκου Παπαγεωργίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.