Οι θέσεις στο Δ.Σ

Διεργασίες πραγματοποιούνται στον Παναθηναϊκό για το πως θα διαμορφωθεί το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων

Διεργασίες πραγματοποιούνται στον Παναθηναϊκό για το πως θα διαμορφωθεί το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων, που είναι προγραμματισμένη να γίνει την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.

Με δεδομένη την επιθυμία Γ. Βαρδινογιάννη και Α. Βγενόπουλου να αποχωρήσουν ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή των μελών, που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal ο Τζίγγερ δεν θα ορίσει 14 μέλη όπως του δίνει το δικαίωμα του 54.7% αλλά λιγότερα από δέκα.

Σύμφωνα πάλι με την Sportday ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι αποφασισμένος να μην ασχοληθεί ξανά με τον Παναθηναϊκό και έχει σκοπό να παραδώσει τις μετοχές του σε δικό του άνθρωπο. Οι Μαυροκουκουλάκης, Κουλούρης που τον εκπροσωπούσαν μέχρι τώρα στο Δ.Σ πιθανότατα δεν θα μετέχουν στο νέο σχήμα. 

Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει ο Νικόλας Πατέρας (δικαιούται μια θέση) και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι. Μια θέση έχει ο Ερασιτέχνης, ο Ζολώτας, ο Δάβαρης και η τριανδρία, Πολέμης, Ξυλάς, Νίκας.

Στο μεταξύ ο Αδαμάντιος Πολέμης συνεχίζει τις προσπάθειες συνεννόησης με τους μετόχους προκειμένου η ΠΑΕ να βγει από το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο. Όμως εκτός από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν έχει καταφέρει να έρθει σε επαφή με κανένα άλλο μέτοχο.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.