«Όχι» Βελλή για Ριζούπολη

Aρνητικός στο ενδεχόμενο συγκατοίκησης ΑΕΚ και Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης εμφανίζεται ο Σταμάτης Βελλής.

Aρνητικός στο ενδεχόμενο συγκατοίκησης ΑΕΚ και Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης εμφανίζεται ο Σταμάτης Βελλής.

Ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με παρέμβασή του σε διαδικτυακό φόρουμ φίλων της ομάδας ξεκαθάρισε ότι ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να παραχωρήσει τη Ριζούπολη στην Ένωση μέχρις ότου αποκτήσει δικό της γήπεδο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βελλής:

«Φίλοι μου,

Να ξεκαθαρίσω κάτι, διότι μου φαίνεται ότι παρότι έχω απαντήσει σε αυτό το ερώτημα με κατά τη γνώμη μου καλά ελληνικά σε όλες τις συνεντεύξεις που έδωσα ως τώρα, δεν έχω γίνει αντιληπτός.

Για όσο καιρό αντέχω οικονομικά και είμαι στο τιμόνι του Απόλλωνα δεν επιθυμώ να έχουμε “συγκάτοικο” στο “σπίτι” μας, όποιος και αν είναι αυτός και με όποιο τίμημα.

Δεν έχω απολύτως τίποτα με την ΑΕΚ που σαν ομάδα την συμπαθώ πολύ. Την ίδια απάντηση θα έδινα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα και το απέδειξα στο κοντινό παρελθόν σε αντίστοιχο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επίσης να ξαναπώ ότι δεν είναι θέμα τιμήματος.

Αν υφίστατο θέμα επιβίωσης της ομάδας μας, πιθανόν η απάντηση μου να ήταν διαφορετική.

Νομίζω ότι με αυτή τη στάση εκφράζω και την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών μας, αν και η θέση μου θα ήταν η ίδια ακόμα και αν δεν συνέβαινε αυτό. Ελπίζω να ήμουν σαφής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.