Εκκαθαρίσεις στην Ξάνθη

Το μεταγραφικό του προγραμματισμό καθώς και το ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ έχει ξεκινήσει ο Νίκος Παπαδόπουλος στην Ξάνθη.

Το μεταγραφικό του προγραμματισμό καθώς και το ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ έχει ξεκινήσει ο Νίκος Παπαδόπουλος στην Ξάνθη.
Ήδη τρεις ποδοσφαιριστές αποχαιρέτησαν τη την ακριτική πόλη και την ομαδα της SKODA καθώς αποχώρησαν οι Στρμπα και Έλινγκτον , ενώ και ο Λιαπάκης που αγωνιζόταν ως δανεικός στον ΟΦΗ, επέστρεψε αλλά έμεινε ελεύθερος για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Τον ίδιο δρόμο, δηλαδή αυτόν της φυγής από την Ξάνθη, αναμένεται να πάρουν άλλοι δυο ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα άμεσα πλάνα  του τεχνικού της SKODA. Ο λόγος για τους Μπόατενγκ και Μπεκαμέγκα, που θα κληθούν τις επόμενες μέρες να λύσουν το συμβόλαιο τους αν και για τον Μπόατενγκ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά καθώς έχει πάρει μπροστά τα χρήματα για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου του .Σε ότι αφόρα τους παίκτες που θα αποκτηθούν, προτεραιότητα για τον Παπαδόπουλο έχει ο σέντερ φορ, με τον Μάρκο Μαρκόφσκι να βρίσκεται πολύ ψηλα στη λίστα των ακριτών. Ο σέρβος επιθετικός της Δόξα Δράμας  είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Football League και αρέσει πολύ στον Παπαδόπουλο, που όμως κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις
Ο Κρις Κατόγκο έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Ζάμπια για το φιλικό με το Κουβέιτ που θα διεξαχθεί στο Κάιρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.