Διάψευση για τα εισιτήρια

Σε διάψευση των όσων υποστήριξε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης.

Σε διάψευση των όσων υποστήριξε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες τόνισαν πως τους προκαλεί έκπληξη το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και υπογραμμίζουν πως είναι καθ’ όλα νόμιμοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Η Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκε ότι Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης ανέφερε ότι φέρεται κατηγορούμενη για μη νόμιμη έκδοση εισιτηρίων και κατ’ επέκταση για μη απόδοση των αναλογούντων φόρων.

Ουδέν ψευδέστερο τούτου. Η Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ παρουσίας της στη SUPER LEAGUE εγκατέστησε με ΔΙΚΑ ΤΗΣ έξοδα σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου που ήταν εξαγγελία του κράτους τότε ως ένα από τα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας (κάτι που η πολιτεία προσπάθησε ένα χρόνο αργότερα να εγκαταστήσει στα υπόλοιπα γήπεδα της S.L.).

Με την έκδοση ενός εισιτηρίου ηλεκτρονικά, καταγράφεται αμέσως στο Κεντρικό Σύστημα (server) της ΠΑΕ, η πώληση, έκδοση, τιμολόγηση και η καταγραφή αυτού. Δηλαδή με την συγκεκριμένη διαδικασία εξασφαλίζεται η πλήρης διαφάνεια.

Το είδος και το πλήθος των αναφορών που δημιουργούνται από το λογισμικό έκδοσης εισιτηρίων, καθώς και η ηλεκτρονική ακύρωση τους από τα τουρνικέ του γηπέδου κατά την είσοδο των φιλάθλων σε αυτό, εξασφαλίζουν απόλυτα και στο ακέραιο την οικονομική εκκαθάριση του αγώνα και την απόδοση όλων των φόρων που αναλογούν προς το Κράτος και τους υπόλοιπους φορείς (Αστυνομία, S.L., Ε.Π.Ο. κλπ).

Κλείνοντας, μας προξενεί μεγάλη απορία η εμπλοκή του ΑΣΤΕΡΑ στο συγκεκριμένο θέμα αδυνατώντας να ερμηνεύσουμε την σκοπιμότητας της. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε ελεγκτικού οργάνου γιατί η φιλοσοφία και η εν γένει λειτουργία της Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήταν, είναι και παραμένει ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.