Νέτο: “Δουλεύω στα φάουλ”

Ο Ντάρσι Νέτο μίλησε στο Novasports.gr για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ.

Ο Βραζιλιάνος άσος αρχικά αναφέρθηκε στη σημασία που είχε αυτή η νίκη για την ομάδα του, τέσσερις ημέρες μετά τον θρίαμβο της Μαδρίτης:
“Εχει πολύ μεγάλη σημασία αυτή η νίκη, καθώς στο πρωτάθλημα μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα είχαμε χάσει έδαφος και έπρεπε να το καλύψουμε. Μετά από μεγάλες νίκες, όταν επιστρέφεις στην έδρα σου, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να έχεις απώλεια και αυτό το γνωρίζαμε! Ευτυχώς όμως με τη βοήθεια και του κόσμου μας, ξεπεράσαμε το εμπόδιο του Αστέρα και ανεβήκαμε στη βαθμολογία”.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νέτο είχε χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Αρη από τον Κρίστι Βαγγέλι ο οποίος όμως  χθες, λόγω της απουσίας του Μίσελ, μετατοπίστηκε στα αριστερά, δίνοντας και πάλι φανέλα βασικού στον βραχύσωμο βραζιλιάνο. Μήπως το γκολ που πέτυχε αποτελεί μήνυμα επιστροφής στην ενδεκάδα; 

“Δεν το βλέπω έτσι”, λέει ο Νέτο και συνεχίζει: “Εγώ έδωσα αυτά που μπορώ και έτυχε να πετύχω το γκολ με το οποίο κερδίσαμε. Το γκολ είναι κάτι το ξεχωριστό για κάθε ποδοσφαιριστή και ειδικά για μένα που δουλεύω πάνω στα φάουλ,  πάρα πολύ σε κάθε προπόνηση. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που σκοράρω με φάουλ και ελπίζω να το επαναλάβω και στο μέλλον”

Που το αφιερώνει;
“Το γκολ είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στο γιο μου ο οποίος είναι επτά μηνών και όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν στη Βραζιλία. Τώρα ήρθε κοντά μου, τον απολαμβάνω στη Θεσσαλονίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα!”
 
…Παναγιώτης Στεφάνου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.