Παραιτήσεις στον Πανιώνιο

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλλαν οι Βαγγέλης Σουφλέρης και Λάζαρος Κουτλίδης, μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με τη SKODA Ξάνθη.

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλλαν οι Βαγγέλης Σουφλέρης και Λάζαρος Κουτλίδης, μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με τη SKODA Ξάνθη.

Ο γενικός διευθυντής και ο διευθυντής του ποδοσφιαρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος αντίστοιχα, έστειλαν την επιστολή παραίτησής του στον πρόεδρο Τσάβαλο, με αφορμή τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη, που προέκυψαν μετά τις εκλογές της περασμένης Τετάρτης.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Κύριε Πρόεδρε

Πιστεύουμε ότι μετά από δεκαοχτώ μήνες συνεργασίας ανταποκριθήκαμε περισσότερο και από τις δικές μας προσδοκίες ανταποκριθήκαμε στην προσπάθεια ώστε ο Πανιώνιος να γίνει μια οικονομικά και αγωνιστικά υγιής ομάδα.
Με τα 11.000.000 ευρώ άνοιγμα να γίνονται 3.500.000 τα περισσότερα εκ των οποίων να είναι διακανονισμένα σε βάθος χρόνου τριών έως πέντε χρόνων, το αγωνιστικό τμήμα να αποτελείται από νεαρούς, ταλαντούχους και έμπειρους πλέον Έλληνες ποδοσφαιριστές με σοβαρές πιθανότητες μεταπώλησης, νομίζουμε ότι ανταποκριθήκαμε στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε έναν Πανιώνιο όπως τον ονειρεύονται οι φίλαθλοί του και όπως είναι υποχρεωμένος να λειτουργήσει για να μπορεί να έχει μέλλον.

Μέσα σε αυτούς τους λίγους μήνες εισηγηθήκαμε τολμηρές προτάσεις όπως οι πολλές και γρήγορες αποδεσμεύσεις βασικών ποδοσφαιριστών με μεγάλα συμβόλαια, η στήριξη μέσα από ένα σύστημα εμπιστοσύνης και αξιοκρατίας νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, αλλά και η προσπάθεια ανάδειξης νέων προπονητών (ίσως είναι η πρώτη φορά που μία ΠΑΕ σε λίγους μήνες αναδεικνύει τρεις καινούργιους προπονητές στη Σούπερ Λιγκ).

Παράλληλα, καταφέραμε να να βρούμε μια βιώσιμη για την ΠΑΕ λύση, αλλά και για τον ιδιοκτήτη (κο. Τσακίρη) με το προπονητικό κέντρο, το οποίο πιστεύουμε ότι είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα.

Τακτοποιήσαμε στο μέτρο του δυνατού υποχρεώσεις προς την FIFA και βάλαμε σε τάξη αυτές που εκκρεμούν και πρωτοστατήσαμε στην προσπάθεια των ΠΑΕ μέσω της Σούπερ Λιγκ για μακροπρόθεσμους διακανονισμούς (οφειλές).
Κύριε Πρόεδρε, όταν αναλάβατε την ΠΑΕ ψάχνατε ένα πλούσιο Πανιώνιο να σώσει την ομάδα από τα χρέη και τον σίγουρο αφανισμό της. Σήμερα, σας ψάχνουν οι Πανιώνιοι να αναλάβουν μια υγιή ομάδα.

Κύριε Πόρεδρε, θέλουμε να συγχαρούμε εσάς και τα μέλη του Δ.Σ. για την αυταπάρνηση που δείξατε, γνωρίζοντας από την αρχή τις επιπτώσεις που θα είχε η προσπάθεια στις προσωπικές και οικογενειακές ζωές σας.
Κύριε Πρόεδρε, μετά τις νέες εξελίξεις στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, θέτουμε τις παραιτήσεις μας στη διάθεση του Δ.Σ.
 
Με τιμή,
 
Σουφλέρη Βαγγέλης, Γενικός Διευθυντής
Κουτλίδης Λάζαρος, Διευθυντής Ποδοσφαιρικού τμήματος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.