Αποστολόπουλος: «Φοβερός ο Φιγκερόα»! (vid)

Αποθεώνει τον Λουτσιάνο Φιγκερόα ο Κώστας Αποστολόπουλος μιλώντας στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη. Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού μιλά για τον διάσημο συμπαίκτη του, ενώ αναφέρεται στην προσπάθεια του Τριφυλλιού για τα πλέι οφ και στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πλατανιά.

Αποθεώνει τον Λουτσιάνο Φιγκερόα ο Κώστας Αποστολόπουλος μιλώντας στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη. Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού μιλά για τον διάσημο συμπαίκτη του, ενώ αναφέρεται στην προσπάθεια του Τριφυλλιού για τα πλέι οφ και στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Αποστολόπουλου στο novasports.gr:

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά και αν είναι ευκαιρία για ρεβάνς του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας:

Δεν θα το έλεγα ρεβάνς. Είναι όμως ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο Πλατανιάς μας απέκλεισε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού κάθε παίκτη το έχουμε αυτό και θυμόμαστε τον αποκλεισμό. Αλλά είναι ένας διαφορετικός θεσμός. Τώρα παίζουμε για το πρωτάθλημα και για εμάς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουμε για να συμμετάσχουμε στα πλέι οφ, ενώ ο Πλατανιάς με μια νίκη εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία. Θα παλέψουμε, θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα είμαστε οι νικητές.

Για τις βαθμολογικές απώλειες στα εντός έδρας παιχνίδια:

Σίγουρα έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς στο Ολυμπιακό Στάδιο και αυτό μας έχει στοιχίσει. Ελπίζω να αλλάξει αυτό, να μπούμε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και να καθαρίσουμε από την αρχή το παιχνίδι. Αν μπούμε δυνατά από την αρχή, σίγουρα στο τέλος δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Για την δουλειά που έγινε στην διακοπή του πρωταθλήματος:

Είχαμε δύο εβδομάδες διακοπή στο πρωτάθλημα και αυτό μας βοήθησε τόσο στον ψυχολογικό τομέα, όσο και στους τομείς της τακτικής και της αντοχής. Δουλέψαμε πολύ, ώστε να βγάλουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο.

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για να συμμετάσχει στα πλέι οφ:

Κοιτάμε τη δική μας ομάδα και όχι τι θα κάνουν οι αντίπαλοι. Κοιτάμε να αφοσιωθούμε στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν απομείνει και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και μετά θα κοιτάξουμε τι θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Για το αν υπάρχει άγχος, καθώς η υπόθεση πλέι οφ δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον Παναθηναϊκό:

Υπάρχει λίγο άγχος, όμως αν πάρουμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά, τότε η ψυχολογία θα βελτιωθεί.

Για την ευκαιρία που περιμένει για να αγωνιστεί:

Σίγουρα κάθε νέος ποδοσφαιριστής γι’ αυτή την ευκαιρία περιμένει. Και εγώ με τη σειρά μου δουλεύω όσο μπορώ στην προπόνηση και περιμένω πότε ο προπονητής θα με αξιοποιήσει και θα μου δώσει την ευκαιρία να μπω και να παίξω.

Για την «θητεία» του δίπλα στους επιθετικούς του Παναθηναϊκού:

Σίγουρα μαθαίνω. Με βοηθούν σε κάθε προπόνηση, μου δίνουν τις συμβουλές τους, μοιράζονται την εμπειρία τους μαζί μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Για τον Λουτσιάνο Φιγκερόα:

Ο Φιγκερόα είναι φοβερός άνθρωπος και παίκτης, αν κρίνουμε από την καριέρα που έχει. Βέβαια δεν έχει έρθει στο καλύτερο σημείο, γιατί ήταν τραυματίας, αλλά από τα λίγα που έχουμε δει… Είναι ένας φοβερός παίκτης, ο οποίος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μόλις έρθει στο 100%. Σαν άνθρωπος, με βοηθά πολύ στις προπονήσεις και μοιράζεται διάφορα πράγματα και μυστικά του επιθετικού μαζί μου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.