Βενέτης: «Μπορούμε να σωθούμε» (video)

Παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Κέρκυρα, ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Βενέτης, μιλώντας στην κάμερα της Nova εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να σωθεί.

Παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Κέρκυρα, ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Βενέτης, μιλώντας στην κάμερα της Nova εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να σωθεί. Τόνισε επίσης ότι οι γηπεδούχοι αδικούνται από το σημερινό αποτέλεσμα.

«Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλά αμυντικά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ τις οποίες δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Με την ποιότητά του ο Ολυμπιακός έκανε μία φάση και έβαλε ένα γκολ. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς παίκτες, έτυχε να είναι το σουτ του Μήτρογλου στην προκειμένη περίπτωση και μέτρησε η ποιότητά του», είπε ο Βενέτης και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και πιστεύουμε ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, δεν μπορεί να κερδίζει πάντα αυτός που είναι καλύτερος. Όταν παίζεις με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, δημιουργείς τρεις κλασικότατες ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύεσαι, θα σε τιμωρήσει η μπάλα».

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής τόνισε: «Εμείς το πιστεύουμε ακόμα ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί. Έχουμε τέσσερις τελικούς. Όπως σήμερα τα δώσαμε όλα, έστω και αν δεν μας έκατσε το αποτέλεσμα, έτσι θα δώσουμε τα πάντα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και υπάρχει πίστη σε όλα τα παιδιά ότι μπορούμε να σωθούμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Τσοκάνης: «Θα το κυνηγήσουμε»
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τάσος Τσοκάνης, μίλησε για στιγμιαία αδράνεια στη φάση του γκολ και εξέφρασε πίστη για την παραμονή.

«Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ξέραμε τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Με βάση αυτά που μας είπε ο προπονητής και με το πάθος και τη θέληση που δείξαμε, σταθήκαμε πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε μεγάλο διάστημα του αγώνα και φάνηκε στη φάση που σκόραρε, κάτι που μας στοίχισε το αποτέλεσμα. Το γκολ προήλθε με ένα σουτ έξω από την περιοχή, δεν μπορείς να πεις ότι χάσαμε μαρκαρίσματα, ήταν μία ομαδική αδράνεια και ελευθερώθηκε. Δεν περιμέναμε από μία τέτοια απόσταση να βάλει γκολ, μπράβο του, σκόραρε και κέρδισε ο Ολυμπιακός», είπε ο Τσοκάνης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ελπίδες παραμονής της Κέρκυρας:

«Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό ότι ευκαιρία κάνεις πρέπει να σκοράρεις. Από τη στιγμή που δεν τα καταφέραμε προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ, αλλά αφού δεν σκοράραμε όλα τελείωσαν. Υπάρχει πικρία για την προσπάθεια που κάναμε, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε αυτή την προσπάθεια. Έχουμε απέναντί μας τέσσερις τελικούς, θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο για να σωθεί η ομάδα. Υπάρχει μία θετική αύρα στην ομάδα ότι μπορούμε να σωθούμε και θα το κυνηγήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.