Αναστασιάδης:”Τεράστια η σημερινή νίκη” (video)

Στη σημασία και το μέγεθος της νίκης στάθηκε ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάσης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Μετά την αναμέτρηση Ηράκλειο και την επικράτηση του Πλατανιά οι προπονητές των δύο ομάδων παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Πετράκης: «Ήθελα να πω ότι δεν ήταν μια καλή μέρα για εμάς, δυστυχώς βρεθήκαμε πολύ νωρίς στο 0-2 με ένα αυτογκόλ από τον καλύτερο μας παίκτη και στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και στα προηγούμενα, είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, ελπίζω να μας επιστραφεί στο μέλλον», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πετράκη.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, πιστεύω ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή», συμπλήρωσε ο προπονητής του ΟΦΗ.

«Θα μπορώ να κάνω σχόλιο, αφού πρώτα δω τις επίμαχες φάσεις, ήταν η στιγμή που πιέζαμε και όπως καταλαβαίνετε όταν μένουμε με 10 παίκτες μεγαλώνει το μειονέκτημα», υπογράμμισε ο Πετράκης και κατέληξε: «Στην προσπάθεια μας να πετύχουμε το δεύτερο γκολ, δεχτήκαμε το τρίτο και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το παιχνίδι αποτελεί παρελθόν από αυτήν την στιγμή. Έχουμε σπουδαία ομάδα και το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Θέλαμε να τελειώσουμε με την υπόθεση της παραμονής και αυτό μας πάει πιο πίσω. Είμαστε υποχρεωμένοι να τελειώσουμε στα επόμενα παιχνίδια αυτό που δεν πήραμε σήμερα».

Αναστασιάδης: «Να πω ότι έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Δικαιολογημένα μπορώ να πω, ως έναν βαθμό, λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε με ένα αυτογκόλ, δώρο της Παναγιάς και από εκεί και πέρα κάναμε και το δεύτερο γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε να μην δεχτούμε γκολ στα πρώτα λεπτά, δεχτήκαμε ένα γκολ από παιδαριώδες λάθος και ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος», είπε ο Ελληνας τεχνικός.

Και συμπλήρωσε: «Μας έβαλε στην περιοχή μας και μας είχε σε αγωνία. Από την στιγμή που μπήκε το τρίτο γκολ, τελείωσαν τα πράγματα. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, πρώτη εκτός με εμένα στον πάγκο. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Παναγιά γιατί αυτή η νίκη είναι δικό της δώρο. Να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ γιατί έχει φτιάξει μια ομάδα με δικά του παιδιά και εύχομαι να μείνουν και οι δύο ομάδες στην Σούπερ Λιγκ. Η αποβολή λειτούργησε αρνητικά για εμάς και ίσως πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Ήμασταν σε αγωνία, δίχως ο ΟΦΗ να έχει μεγάλες φάσεις. Πιστεύω ότι ήταν καθοριστικό το πρώτο γκολ. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην Παναγιά. Ξέρετε γιατί; Εγώ την επικαλούμαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.