Αναμένουν τον Αλκαράθ

Τη θετική αντίδραση του Λούκας Αλκαράθ, μετά την αναταραχή που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα (αποκορύφωμα η προσφυγή Καπετάνου), περιμένουν οι άνθρωποι του Αρη.

Τη θετική αντίδραση του Λούκας Αλκαράθ, μετά την αναταραχή που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα (αποκορύφωμα η προσφυγή Καπετάνου), περιμένουν οι άνθρωποι του Αρη, ευελπιστώντας σε αναστροφή του κλίματος. Το μήνυμα προς τον Ισπανό τεχνικό, εμμέσως, πλην σαφώς, έχει σταλεί και αυτό που απομένει είναι να διαπιστωθεί το πώς ο ίδιος θα χειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Είναι σαφές, πως ο Αρης δεν έχει την πολυτέλεια, τη δεδομένη χρονική στιγμή, να ασχολείται με τέτοιου είδους ζητήματα τα οποία δεν βοηθούν στην υλοποίηση του στόχου. Παρουσιάζει, λοιπόν, εξαιρετικό ενδιαφέρον, η στάση που θα κρατήσει ο Αλκαράθ, ενόψει της ρεβάνς του κυπέλλου με την Καλλιθέα..

Στο μεταξύ, κανονικά αναμένεται να δώσει το παρών στο διπλό πρόγραμμα της Τετάρτης, ο Κώστας Καπετάνος, παρά την προσφυγή που κατέθεσε, κατά της ΠΑΕ Αρης. Αλλωστε, μέχρι να κοινοποιηθεί η προσφυγή, δεν μπορεί να απέχει από τις εκδηλώσεις της ομάδας. Πέραν αυτού, η νέα διοίκηση της κιτρινόμαυρης εταιρίας είναι βέβαιο πως θα επιχειρήσει μία επαφή μαζί του, ώστε να διερευνήσει πιθανά σημεία προσέγγισης.

Σε ότι αφορά στα της Κοινωνίας Μελών και παρά τις αρνήσεις των πρώτων επιλαχόντων κ.κ Ταρνατώρου και Γαβριηλίδη να αναπληρώσουν τους παραιτηθέντες Σκόρδα, Ματθαίου, μπαίνοντας στο ΔΣ του φορέα, οι διοικούντες του τελευταίου δεν ανησυχούν. Είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν τον σύλλογο εώς την 11η Ιανουαρίου (ημερομηνία εκδίκασης της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99) και κατόπιν να δρομολογήσουν τις διαδικασίες σύγκλησης έκτακτης γενικής συνέλευσης. Όλα δείχνουν πως η ΚΜΑ, θα οδηγηθεί στην ολομέλεια, προς τα τέλη του πρώτου μήνα του νέου έτους, ώστε εκεί να τεθούν όλα τα ζητήματα προς συζήτηση και να παρθούν αποφάσεις από τη βάση.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.