Καραγκούνης: “Στην Τρίπολη για διπλό”

Ο άνθρωπος που χάρισε στον Ατρόμητο τις δύο τελευταίες νίκες, ο Θανάσης Καραγκούνης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του "αστεριού" στο πρωτάθλημα.

Ο άνθρωπος που χάρισε στον Ατρόμητο τις δύο τελευταίες νίκες, ο Θανάσης Καραγκούνης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του “αστεριού” στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός άσος που μετά τον Πανθρακικό “καθάρισε” και τον Πανιώνιο παραχώρησε συνέντευξη στον Sentra FM 103,3.

Αναλυτικά:

Για τις δύο σερί νίκες του Ατρομήτου:
«Η ομάδα πήρε μπροστά με τις δύο σερί νίκες και πλέον έχουμε καλή ψυχολογία αλλά και εγώ προσωπικά με τα γκολ που πέτυχα».

Για το δίδυμο που έχει συνθέσει με τον Κούτσι:
«Ναι τα πάμε καλά και έχουμε άριστη συνεργασία. Κάνουμε πολύ παρέα με τον Καραμάνο και τον Κούτσι και με όλα τα παιδιά στην ομάδα το κλίμα είναι καλό. Όταν ήρθε ο Κούτσι στην ομάδα εγώ τον προσέγγισα πρώτος. Όταν δεν πήγαινε καλά στην αρχή τον βοήθησα ψυχολογικά και πήρε μπρος».

Για το γεγονός πως είχε μέχρι τώρα μικρό χρόνο συμμετοχής:
«Ολοι οι παίκτες έχουν το άγχος πως πρέπει να δείξουν τι αξίζουν και όταν τους δίνεται μια ευκαιρία πρέπει να την αρπάζουν από τα μαλλιά. Ετσι και εγώ, έπαιζα πέντε λεπτά και δέκα. Είχα πίκρα, αλλά πλέον μου δόθηκε η ευκαιρία και όσες σου δίνονται πρέπει να τις αρπάζεις από τα μαλλιά».

Για το αν ο Ατρόμητος ξεπέρασε την κρίση:
«Κάναμε μια κοιλιά και είχαμε μια κακή περίοδο. Όμως ξεπεράστηκε με μια νίκη, κάναμε μια δεύτερη τώρα και όλα ξεχνιούνται. Τώρα πάμε στην Τρίπολη για ένα ακόμα τρίποντο».

Για το πόσο ψηλά μπορεί να πάει ο Ατρόμητος:
«Πλέον δεν είμαστε μικρομεσαίοι αλλά μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία ώστε να είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλουμε κάτι καλύτερο και να παίξουμε ξανά στον τελικό του Κυπέλλου και αυτή την φορά, τη τρίτη, να καταφέρουμε να το πάρουμε».

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς:
«Δεν είναι δύσκολη η συμβίωση, είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είναι ένας προπονητής που έχει να μας δώσει πολλά. Στους αγώνες παίρνουμε από αυτόν όσα γίνεται. Άλλωστε ούτε εγώ θυμάμαι πόσα χρόνια είναι προπονητής».

Για τον Γιώργο Καραγκούνη και τον αδερφό του Βασίλη:
«Είμαστε αρκετοί. Με τον Γιώργο δεν έχουμε συγγένεια, είναι απλή συνωνυμία. Ο αδερφός μου δεν ξέρω πότε θα παίξει, εξαρτάται από τον Ζαρντίμ. Η εμπειρία του στην Ουντινέζε τον βοήθησε πολύ και είναι διαφορετικός άνθρωπος.

Για το αν τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί έξω:
«Σαφώς, αλλά πρώτα θέλω να πετύχω περισσότερα με τον Ατρόμητο. Εχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια».

Για τον αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα:
«Μοιάζει να είναι σε άλλη κατηγορία. Πιο πάνω αυτός και μετά όλοι οι άλλοι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.