Ανακοίνωσε τον Κόλα η Βέροια

Την απόκτηση του Ρότζερς Κόλα ανακοίνωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου η διοίκηση της Βέροιας.

Την απόκτηση του Ρότζερς Κόλα ανακοίνωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου η διοίκηση της Βέροιας. Η ομάδα της Ημαθίας ήρθε σε συμφωνία με τη Γάνδη για την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει ήδη ενσωματωθεί στην αποστολή, η οποία βρίσκεται στο Ντούρβεθ. Ο ποδοσφαιριστής από τη Ζάμπια υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα» του Βορρά και τέθηκε ήδη στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η σχετική ανακοίνωση της Βέροιας: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rodgers Kola με τη μορφή δανεισμού από την πρωταθλήτρια Βελγίου Gent, για 1 χρόνο. 

Ο ποδοσφαιριστής, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, βρέθηκε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Doorwerth και μετά από συνάντηση με τον κ. Βρύζα επήλθε η πλήρη συμφωνία των δύο πλευρών. 

O Rodgers Kola, ο οποίος ανήκει στην Πρωταθλήτρια Βελγίου Gent, αγωνιζόταν τους τελευταίους 18 μήνες ως δανεικός στη δευτεραθλήτρια Ισραήλ Hapoel Ironi Kiryat Shmona συμπληρώνοντας 53 συμμετοχές και έχοντας στο ενεργητικό του 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε ήδη στην αποστολή της “Βασίλισσας” στο Doorwerth και αναμένεται να ακολουθήσει και αυτός με τη σειρά του το πρόγραμμα της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.