Ξεκαθαρίζει σύντομα του Κατελάρη

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Φάνου Κατελάρη για τον Παναθηναϊκό, καθώς η διοίκηση της Ομόνοιας θα πάρει την τελική της απόφαση για το μέλλον του παίκτη.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Φάνου Κατελάρη για τον Παναθηναϊκό, καθώς η διοίκηση της Ομόνοιας θα πάρει την τελική της απόφαση για το μέλλον του παίκτη. Οι “πράσινοι” προσφέρουν μόνο ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη στην κυπριακή ομάδα, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ Λάρνακας προσφέρει εκατό χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση του 22χρονου μέσου.

Η διοίκηση της Ομόνοιας προτιμάει να παραχωρήσει τον παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού, ενώ και ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό. Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες της Ομόνοιας θα κάνουν μια ακόμα προσπάθεια, ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη και να παραμείνει κάτοικος Λευκωσίας και την επόμενη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει την οριστική απάντηση της κυπριακής ομάδας στην πρόταση που έχει καταθέσει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης