Λίνεν: “Αρχίζουμε να μαθαίνουμε”

Ο Εβαλντ Λίνεν, μετά το φιλικό με το Αιγάλεω, έδειξε ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά παράλληλα φρόντισε να στείλει μήνυμα και για την συνέχεια και την σκληρή δουλειά που απαιτείται.

Ο Εβαλντ Λίνεν, μετά το φιλικό με το Αιγάλεω, έδειξε ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά παράλληλα φρόντισε να στείλει μήνυμα και για την συνέχεια και την σκληρή δουλειά που απαιτείται. Ο προπονητής της Ενωσης, αρχικά αναφέρθηκε στην σύνθεση που παρέταξε στον αγώνα.

«Αυτό το παιχνίδι έγινε για να μάθω τους παίκτες. Βέβαια, κάποιοι παίκτες μας έλειπαν, όπως ο Φούντας, ο Κατσικοκέρης, ο Παπαδημητρίου, ο Γροντής, αλλά ήμασταν τυχεροί και κάποιους παίκτες μπόρεσα να τους χρησιμοποιήσω, όπως τον Κατίδη και τον Μπουγαϊδη. Πρώτα απ’ όλα αυτό που ήθελα, ήταν να δω τους παίκτες για να μπορέσω να τους κρίνω πιο δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο αλλάξαμε πολλά και είχαμε πρόβλημα στο να κρατήσουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και πριν τις αλλαγές και μετά τις αλλαγές. Παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Το σημαντικό είναι ότι αρχίσαμε να μαθαίνουμε τι ακριβώς θέλουμε μέσα στο γήπεδο, ενώ παίξαμε καλά τις αντεπιθέσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια αναφέρθηκε και στην κατάσταση της ομάδας: «Ήξερα ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Είχα δει παιχνίδια της ομάδας. Είναι μία πολύ νεανική ομάδα και είναι δύσκολο όταν υπάρχουν τόσοι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας δεν έπαιζαν σε αυτήν και πέρυσι να μιλάμε για ένα σύνολο που έχει αυτοματισμούς και δουλεύει σωστά. Θα δουλέψουμε σκληρά. Με ικανοποιεί πολύ η νοοτροπία των παικτών μου. Όλοι θέλουν να δουλέψουν, να μάθουν, να βελτιωθούν».

Ο Εβαλντ Λίνεν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κρατούσε σημειώσεις στο τετράδιό του. Φυσικά ρωτήθηκε για το αν το γέμισε και ο ίδιος δεν δίστασε να το δείξει στους δημοσιογράφους, λέγοντας: «Μόλις ξεκίνησα να γράφω σε αυτό. Αυτό το τετράδιο το έχω μόνο για τους αγώνες».

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Πρώτα πρέπει να αποφασίσω ποιοι θα παίζουν. Να μάθω τις θέσεις τους και να καταλήξω σε ένα σχήμα. Μετά να δουλέψουμε πάνω στο τι θέλουμε να κάνουμε σε αυτό το ματς και αμυντικά και επιθετικά. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα το παλέψουμε. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται στήριξη για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση».

Τέλος για τα… μαθήματα στους παίκτες του και αν αυτοί μαθαίνουν γρήγορα, σχολίασε: «Το ελπίζω. Έχω δει καλά πράγματα απ’ αυτούς. Είναι δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο, αλλά ελπίζω ότι θα γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.