Σαμαράς: «Δε χρειάζεται φόβος»

Να μην φοβηθεί τους αντιπάλους του στο Europa League θέλει από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Σαμαράς.

Να μην φοβηθεί τους αντιπάλους του στο Europa League θέλει από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Σαμαράς. Όπως τόνισε οι Τότεναμ και Λάτσιο είναι τα φαβορί του ομίλου, όμως οι «πράσινοι» πρέπει να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αρχικά, τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό «ANT1»: «Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δυνατό γκρουπ που μπορούμε να πούμε ότι είναι για Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τότεναμ και η Λάτσιο είναι δύο πολύ δυνατά φαβορί και σίγουρα το έργο μας είναι δύσκολο».

Στην συνέχεια, ο Σαμαράς συμπλήρωσε: «Πρέπει να δούμε πρώτα σε τι κατάσταση είναι όλες οι ομάδες. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιμετωπίσει σοβαρά τόσο τις μεγάλες ομάδες του γκρουπ, όσο και την Μάριμπορ. Κυρίως χρειάζεται προσοχή στα παιχνίδι της Αθήνας, εκεί όπου μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του «τριφυλλιού» υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούργια ομάδα που χτίζεται από την αρχή. Έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε καλά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πρέπει πρώτα να χαρούμε τα ματς. Εξάλλου ο στόχος ήταν να παίξουμε σε κάποιο όμιλο και το ζητούμενο το καταφέραμε. Πρέπει να πάμε χωρίς φόβο και με μεγάλη συγκέντρωση και κάτι καλό θα γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.