Φορτισμένες οι μπαταρίες του ΟΦΗ με Ουκάρ(video)

Ακόμα τρεις βαθμούς στο «σακούλι» του πρόσθεσε ο ΟΦΗ που με τέρμα του Ουκάρ (31') νίκησε με 1-0 τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Οι Κρητικοί δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, ωστόσο πήραν αυτό που ήθελαν στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Ακόμα τρεις βαθμούς στο «σακούλι» του πρόσθεσε ο ΟΦΗ που με τέρμα του Ουκάρ (31′) νίκησε με 1-0 τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Οι Κρητικοί δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, ωστόσο πήραν αυτό που ήθελαν στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Μία ακόμα σημαντική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, επικράτησε της Δόξας Δράμας με 1-0 στο Καυτανζόγλειο στάδιο και βελτίωσε την βαθμολογική της θέση.

Από την άλλη πλευρά, οι Δραμινοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στην μεγάλη κατηγορία, μετά την επάνοδό τους σε αυτή, με αποτέλεσμα να δείχνουν ήδη πως θα είναι αν όχι η πλέον αδύνατη ομάδα, σίγουρα από τις πιο αδύνατες και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να βελτιωθούν απόλυτα στη συνέχεια, αν θέλουν να παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ.

Στο παιχνίδι που ήταν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να πει κανείς πως το θέαμα ήταν καλό. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς στο παγωμένο στάδιο της Θεσσαλονίκης, ο κόσμος που βρέθηκε εκεί μέτρησε λιγοστές καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Είναι χαρακτηριστικό δε, πως ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τίποτα το ιδιαίτερα δεν υπήρξε μέχρι το 30′ και το γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση. Η Δόξα πάντως μπορεί να λέει πως μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον ΟΦΗ, όμως σε καμία περίπτωση δεν πέτυχε το σκοπό της.

Βέβαια και οι Κρητικοί δεν μπορούν να ισχυρίζονται ότι ήταν σε καλή βραδιά, όμως κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Σερεμέτ. Συγκεκριμένα ο τελευταίος αντί να απομακρύνει την μπάλα σωστά από την περιοχή του, προτίμησε να επιχειρήσει ντρίπλα στον Μάντζιο, με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα. Ο διεθνής επιθετικός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με ωραία σέντρα βρήκε τον Ουκάρ, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 0-1.

Και ήταν τελικό αυτό το σκορ, καθώς και στην επανάληψη τίποτα το ουσιαστικό δεν άλλαξε στην αναμέτρηση. Μάλιστα το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η αποβολή του Λόπεζ στις καθυστερήσεις του αγώνα, καθώς χτύπησε τον Αραβίδη και ανάγκασε τον διαιτητή να του δείξει την κόκκινη κάρτα.

Δόξα Δράμας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Ρούτσης, Κάπελ, Αραβίδης, Κανακούδης, Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης, Στεργιανός
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βέρον, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μάντζιος, Ουκάρ, Βάντο, Γεωργίου, Παππουλής, Σίσιτς, Λόπεζ



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.