Ολυμπιακός: Απαραίτητος ο “αυτόματος πιλότος”

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδηγεί τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη με τον βασικό προπονητικό φόρτο.

O Ιανουάριος των απαιτήσεων ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, επικρατώντας 3-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Super League. Πλέον το δεύτερο εμπόδιο είναι η προσπέραση του τριπλού “μπλόκου” σε Τρίπολη, Αγρίνιο και Τούμπα! Ο Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, έδωσε οδηγίες για ένα δυνατό δίτερμα σε περιορισμένο χώρο, για όσους δεν αγωνίστηκαν και για όσους είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής. Η Δευτέρα ήταν μέρα αποφόρτισης για τους περισσότερους και ουσιαστικά η Τρίτη ήταν μέρα αφιερωμένη και στο ταξίδι για την Τρίπολη. Όπως είναι κατανοητό, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ενεργοποιήσει τον “αυτόματο πιλότο” για το απαιτητικό σερί με Αστέρα, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι δήλωσε ο Μαρτίνς για τα νέα πρόσωπα στην Τρίπολη

Είναι χρήσιμοι οι αυτοματισμοί και τα δουλεμένα μοτίβα, αλλά και η φρεσκάδα των ποδοσφαιριστών. Όπως ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στο novasports.gr, η διαχείριση του ρόστερ δεν έχει να κάνει με τη συνηθισμένη μορφή του rotation που αφορά κόπωση ή τραυματισμούς, αλλά συνδέεται με την ποιότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού. Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ γράψαμε για τους παίκτες που έλαβαν μέρος στο προπονητικό διπλό, οι οποίοι άνετα συνέθεταν μια ανταγωνιστική ομάδα, που ίσως να έπαιρνε το ίδιο αποτέλεσμα απέναντι στην “Ένωση”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το εγκώμιο Μασούρα σε Βαλμπουενα!

Έτσι ο Μαρτίνς θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Παπέ Σισέ, στον οποίο έχει φτάσει ο ήχος από τις σειρήνες της Νις. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αδημονεί να δώσει πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο πρέπει να περιμένει την απόφαση του Μαρτίνς, ο οποίος για την ώρα δίνει προβάδισμα στον Μπα, ως παρτενέρ του Σεμέδο. Αν και ο Μπα είναι μουδιασμένος μετά τον κορωνοϊό, ο Μαρτίνς θέλει να τον “ψήσει” σε αγωνιστική δράση για να τον έχει έτοιμο πιο γρήγορα. Ας μην ξεχνάμε πως αν ο Σισέ παραμείνει στο ρόστερ, μαζί με τον Μπα θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού κόντρα στην PSV, λόγω της τιμωρίας του Ρούμπεν Σεμέδο. 

Φανέλα βασικού θα πάρει και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος είναι μια από τις πλέον αξιόπιστες μονάδες του Μαρτίνς και έμεινε εκτός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα πάρει το βάπτισμα του πυρός κόντρα στον Αστέρα, όπως ακριβώς υπολόγιζε ο Μαρτίνς μετά τη συμφωνία με τον Μολδαβό και το πρωτοχρονιάτικό ταξίδι του στην Αθήνα. Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν και από τις γηπεδικές συνθήκες του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, καθώς ο Μαρτίνς μπορεί να προβεί σε επιλογή μονάδων περισσότερο “ανθεκτικών” σε έναν βεβαρημένο αγωνιστικό χώρο, αν και επικαλέστηκε την προσαρμοστικότητα που πρέπει να επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.