Αρης: Κέντρο άμυνας και… τα “κλειδιά” σε τρεις

Ο Ακης Μάντζιος σταντάρει τις επιλογές για το κέντρο της άμυνας του Αρη-Ροζ, Δεληζήσης και Μπεναλουάν-Δείτε πώς διαμορφώθηκαν τα δίδυμα στα 12 παιχνίδια

Τρεις κεντρικοί αμυντικοί για δύο θέσεις. Ροζ, Δεληζήσης και Μπεναλουάν. Όλοι είναι στο rοtation και σε πρώτο επίπεδο επιλογών.

Ο Ακης Μάντζιος έχει σταντάρει τις επιλογές του. Εχει αφήσει εκτός rotation τον Ντάτκοβιτς που ήταν βασικός στην αρχή της σεζόν αλλά δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε μετά τις 27 Σεπτεμβρίου, μετά την πρεμιέρα του Ακη Μάντζιου δηλαδή στον πάγκο του Αρη, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και υπάρχει και ο 19χρονος, Πέτρος Μπαγκαλιάνης του οποίου τις δυνατότητες έχει σε εκτίμηση ο Ελληνας τεχνικός αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπαίνει “σφήνα” στους τρεις, έχει παίξει ως αλλαγή αλλά όχι ως βασικός. Ενας παίκτης πάντως που παίρνοντας παιχνίδια στα play off της προηγούμενης σεζόν, έδειξε τις δυνατότητές του και είναι στις επιλογές.  

Ροζ, Δεληζήσης και Μπεναλουάν, λοιπόν. Σε μία άμυνα που πηγαίνει πολύ καλά, αυτοί οι τρεις έχουν πάρει την πλειονότητα των αγώνων στα παιχνίδια μέχρι τώρα, 12 για το Πρωτάθλημα και το ένα ευρωπαϊκό με την Κοβαλίβκα. 

Ο Ροζ έχει παίξει 10 παιχνίδια (όλα βασικός), ο Δεληζήσης σε επτά (όλα στο αρχικό σχήμα) και ο Μπεναλουάν έχει παίξει σε έξι παιχνίδια, τα πέντε βασικός και το ένα, ως αλλαγή όταν είχε αποβληθεί ο Ροζ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μπήκε στη θέση του Γκάμα για να κάνει δίδυμο με τον Δεληζήση στο κέντρο των μετόπισθεν. 

Πλέον και οι τρεις έχουν παίξει μαζί ο ένας με τον άλλον. Και σχηματίζουν δίδυμα. Αναλυτικά τα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα…

Ροζ-Δεληζήσης: 4 παιχνίδια, με Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΛ και Ατρόμητο.

Ροζ-Μπεναλουάν: 3 παιχνίδια, με Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και ΟΦΗ.

Δεληζήσης-Μπεναλουάν: 2 παιχνίδια, με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ. 

Ροζ-Ντάτκοβιτς: 2 παιχνίδια, με Λαμία και Ν.Π.Σ.Βόλος

Δεληζήσης-Ντάτκοβιτς: 1 παιχνίδι, με ΠΑΣ Γιάννινα.

Κι ακόμη

-Υπάρχει και το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κοβαλίβκα. Εκεί, το δίδυμο ήταν Ροζ-Ντάτκοβιτς

Ντάτκοβιτς τα τέσσερα παιχνίδια που έχει στη σεζόν, είναι όλα στην αρχή και μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα. Από τότε και μετά δεν έχει ξαναπαίξει. 

-Ναι μεν το δίδυμο Δεληζήσης και Μπεναλουάν έχει παίξει σε δύο παιχνίδια αλλά είναι και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που έπαιξαν μαζί (μετά την αποβολή Ροζ) για πάνω από ένα ημίχρονο.

Μπεναλουάν μπήκε στην ομάδα, λόγω της μετεγγραφής, αργότερα. Επί της ουσίας, οι δικές του συμμετοχές αρχίζουν να μετράνε από τη 1 Νοεμβρίου και μετά, όταν έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι Άρης-Αστέρας Τρίπολης. Έχει παίξει στα 5 από τα 7 παιχνίδια που είχε ο Άρης σε αυτό το διάστημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.