Ολυμπιακός: 90λεπτα με νόημα από τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς "θυσίασε" την εικόνα του Ολυμπιακού δίνοντας χρόνο σε παίκτες που θα παίξουν ρόλο στη συνέχεια!

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα 5-2 απ’ τον Ατρόμητο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, σε φιλική αναμέτρηση, απόλυτα απαραίτητη για τον Πέδρο Μαρτίνς για τους ποδοσφαιριστές του. Οι “ερυθρόλευκοι” των 14 διεθνών προπονούνται με ιδιαιτερότητες αυτή την εβδομάδα και ο ρυθμός πρέπει να μείνει υψηλός, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα o Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό (21/11, 19.30, Novasports 1 HD). 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρέταξε την ομάδα του με ανορθόδοξο τρόπο σε ορισμένες θέσεις, πιστός στο αγαπημένο του 4-3-3. Στο τέρμα ξεκίνησε ο Σα. Στην άμυνα επέστρεψε ο Μπα, δίπλα στον νεαρό Χριστοφιλόπουλο, ενώ στα άκρα της ξεκίνησαν οι Χολέμπας και Ραφίνια. Σαν αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Πέπε, Σίλβα και Εμβιλά. Σαν προωθημένοι ξεκίνησαν οι Μπρούμα, Βαλμπουενά και Σουντανί.  

Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν αντικαταστάθηκαν οι Μπα, Πέπε, Σίλβα, Μπρούμα και Σουντανί. Ήταν μια ξεκάθαρη προσπάθεια του Μαρτίνς να δώσει αγωνιστικά λεπτά στους παραπάνω παίκτες, ακόμα και σε ένα φιλικό ματς. Οι συγκεκριμένες πέντε μονάδες θα απασχολήσουν τον τεχνικό των νταμπούχων το επόμενο διάστημα. Πιο μπροστά βρίσκονται φυσικά οι Μπρούμα και Πέπε, που έχουν πάρει χρονο συμμετοχής σε Champions League και Super League. Ο Τιάγκο Σίλβα και ο Χιλάλ Σουντανί θα πρέπει να μπουν στο κάδρο του rotation, γι’ αυτό και ο Μαρτίνς του κράτησε μέχρι τέλους στο ματς. Ειδικά ο Πορτογάλος χρειαζόταν πολύ την αγωνιστική αίσθηση, μετά την παρατεταμένη απουσία του από τη δράση. 

Ειδική κατηγορία αποτελεί φυσικά ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος ανάρρωσε από τον κορωνοϊό και όπως έχετε διαβάσει από το novasports.gr πραγματοποιεί ειδικό πρόγραμμα στου Ρέντη, για να είναι διαθεσιμος για το αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 21 Νοεμβρίου, συμπληρώνοντας έναν μήνα απουσίας από τη δράση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.