Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Μόρας

Αλλάζει ομάδα, όχι όμως πόλη ο Βαγγέλης Μόρας ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΛ για να συνεχίσει στον Απόλλωνα Λάρισας και τη Super League 2. 

Αλλάζει ομάδα, όχι όμως πόλη ο Βαγγέλης Μόρας ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΛ για να συνεχίσει στον Απόλλωνα Λάρισας και τη Super League 2. 

Ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε επίσημα από τον Απόλλωνα δηλώνοντας πως είναι και για τον ίδιο μια ευκαιρία να βοηθήσει στην εξέλιξη των νεαρών παιδιών στην πόλη που αγαπάει.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα. Τα λόγια είναι περιττά για την περίπτωση του Λαρισαίου άσου.

Το ήθος του και η αξία του, προσδίδουν ιδιαίτερο πρεστίζ στην ομάδα μας και αναμφίβολα ανεβάζουν το επίπεδο μας. Στα γραφεία της ΠΑΕ τον Βαγγέλη Μόρα παρουσίασε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της λαρισινής εταιρείας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, που τόνισε ότι η παρουσία του εν λόγω άσου, αποτελεί τιμή για τον Απόλλωνα.

Το βιογραφικό του Βαγγέλη Μόρα είναι περιττό να αναφερθεί μιας και ο ίδιος εκτός από τον ελλαδικό χώρο και την Εθνική, έκανε αισθητή την παρουσία του, στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες της Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα και Τσεζένα.

Ο Μόρας ο οποίος αποτελεί σημαία για το λαρισινό ποδόσφαιρο, προέρχεται από την Α.Ε.Λ. όπου πρόσφερε τα μέγιστα τα τελευταία δύο χρόνια”.

Από την πλευρά του ο Μόρας δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

«Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα, ήμουνα σε μία φάση για να αποφασίσω για το μέλλον μου και ήμουνα πιο κοντά στο να σταματήσω το ποδόσφαιρο, όμως σε μια συζήτηση που είχαμε με τον κ. Μαντζανά μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ πολύ καλό για τον Απόλλωνα Λάρισας που θέλει να κάνει κάτι παραπάνω φέτος, κάνοντας υπέρβαση και βάζοντας την ομάδα στο AEL FC ARENA.

Οπότε του είχα πει ότι αν γινόταν αυτήν η συμφωνία θα ήταν κάτι καλό και για εμένα, όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το αύριο, ώστε να παρουσιάσουμε, να προσφέρουμε και δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θα παίζει διαχρονικά καλό ποδόσφαιρο, για τα νέα παιδιά, για την πόλη της Λάρισας και για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άρα είναι μια ευκαιρία που θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω και να προσφέρω με την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια και θα το κάνω με μεγάλη χαρά».

APOLLON LARISSA FC 1930 Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τον Βαγγέλη Μόρα! Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει με χαρά την…

Δημοσιεύτηκε από Απόλλων Λάρισας στις Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.