Έκλαψε ο Ραφίνια: “Έπαθλο η πρόταση του Ολυμπιακού” (vid)

Ο νέος ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε με κλάματα την Φλαμένγκο και ανακοίνωσε πως έρχεται στην Έλλαδα.

Ο Ραφίνια σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε κλαίγοντας στην σχέση του με την Φλαμένγκο, το λόγο που έρχεται στην Ελλάδα και το ότι η πρόταση του Ολυμπιακό αποτελεί γι’ αυτόν έπαθλο.

Αναλυτικά τις είπε για την Φλαμένγκο: Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει όσα κάναμε και τους τίτλους μας. Είχαμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις. Εγώ έχω τώρα μία ακόμα πρόκληση. Μία πρόκληση. Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Φεύγω με βαριά καρδιά λόγω της σχέσης μου με τη Φλαμένγκο αλλά πήρα την απόφαση να πάω στην Ελλάδα.
 
Την απόφασή του: Ήταν δύσκολο. Έπρεπε να τα σκεφτώ όλα. Φεύγω με ένα συναίσθημα πως έδωσα ότι μπορούσα. Η Φλαμένγκο έκανε ότι μπορούσε να με κρατήσει.
 
Την πρόταση του Ολυμπιακού: Ήρθε πριν το ματς με την Ατλέτικο. Ήξερα πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά δεν ήξερα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ήταν σχεδόν στα μέσα τις εβδομάδας. Ήταν μία δύσκολη απόφαση αλλά έπρεπε να ληφθεί γρήγορα.
 
Το γιατί αποχωρεί από την ομάδα της Φλαμένγκο: Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Για μένα είναι σαν… έπαθλο και αναγνώριση μία τέτοια πρόταση σε τέτοια ηλικία για να παίξω στο Champions League. Νιώθω ήρεμος και θα είμαι έτοιμος. Στη Βραζιλία κερδίσαμε όλες τις προκλήσεις.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.