Εστάι: “Ταυτίστηκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού” (vid)

Ο Φαμπιάν Εστάι έλαβε μέρος στο Novasports Challenge και αναφέρθηκε στις γλυκές και πικρές αναμνήσεις του από την Ελλάδα!

Ο Φαμπιάν Εστάι είναι ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ήταν τότε που ο Σωκράτης Κόκκαλης προσπαθούσε να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές μεταγραφές. Ο Χιλιανός μέσος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού το 1993, όταν ήταν 25 ετών, ζώντας για δεύτερη φορά την ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς είχε αγωνιστεί και στην ελβετική Σεντ Γκάλεν.

Με την ομάδα του Πειραιά, όπως θα δείτε τον Εστάι να αναφέρει στο video, ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση, ενώ όπως λέει χαρακτηριστικά “ταυτίστηκε” με την ερυθρόλευκη φανέλα! Ο 51ετών παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το 1995, ενώ θυμάται και τα ομορφότερα γκολ του στην Ελλάδα. 

Στη χώρα μας αγωνίστηκε συνολικά σε 27 ματς σε δύο σεζον με τον Ολυμπιακό και πέτυχε έξι γκολ.

Σήμερα εργάζεται ως σχολιαστής ποδοσφαίρου στο FOX Sports έχοντας να θυμάται 69 συμμετοχές και πέντε γκολ με την εθνική ομάδα της Χιλής, αλλά και τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο κύπελλο της Γαλλίας το 1998.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.