Ολυμπιακός: Δίνει απαντήσεις με νέο πρόσωπο

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα φρεσκάρει τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ, την ομάδα "αποκάλυψη" όπως την έχει αποκαλέσει.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο “Θ. Βαρδινογιάννης” (15/07, 19.15, ΝS2HD) στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, με τους ερυθρόλευκους να κοντράρουν την ομάδα “αποκάλυψη”, όπως την έχει χαρακτηρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Μετά την ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ αναζητείται αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού, ωστόσο οι Πειραιώτες ταξιδεύουν στο Ηράκλειο χωρίς βασικά γρανάζια της μηχανής.

Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αλλαγές, ενώ παράλληλα θα δοκιμάσει την ετοιμότητα ποδοσφαιριστών που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Μαρτίνς δοκίμασε το 4-2-3-1. Είναι μια διάταξη με την οποία πορεύτηκε για αρκετούς μήνες ο Ολυμπιακός, πριν το 4-3-3 τον οδηγήσει σε συνεχόμενες επιτυχίες. Ωστόσο ο Μαρτίνς έχει κάνει δοκιμές και με τα δύο συστήματα, ενώ πάντα ενεργό είναι και το 4-4-2, από τη στιγμή που στην αποστολή βρίσκονται τόσο ο Αχμέντ Χασάν, όσο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Σε ό,τι αφορά την εστία ο Μπόμπι Αλέν θα ξεκινήσει όπως και απέναντι στον Άρη, στο κέντρο της άμυνας θα ααγωνιστεί ο Αβραάμ με τον Σεμέδο, ενώ Γκασπάρ και Ομάρ θα μοιραστούν τα δύο άκρα της άμυνας. Ας μην ξεχνάμε και την πολύ καλή παρουσία του Τοροσίδη απέναντι στον Άρη, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Καφού και Μπουχαλάκης. Χρόνο συμμετοχής από το ξεκίνημα διεκδικούν στη μεσοεπιθετική γραμμή οι Φορτούνης (άξονα), Λοβέρα (αριστερά), Ραντζέλοβιτς (δεξιά) και Χασάν (κορυφή) σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Χασάν έχει εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό και το απέδειξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έτσι ο Μαρτίνς θέλει να τον κρατήσει ζεστό, χαρίζοντας του ίσως και θέση βασικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.