Ολυμπιακός: Απόψε μιλάει το γήπεδο!

Μετά από μπαράζ δικαστικής διαμάχης Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα λύσουν τις διαφορές τους στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι η έκτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ μέσα στην παράξενη αυτή σεζόν. Η αλήθεια είναι πως οι προηγούμενες πέντε περιελάμβαναν κάθε σενάριο. Είτε για το πρωτάθλημα, είτε για το κύπελλο τα ματς μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ είχαν πολλούς πρωταγωνιστές και διαφορετικές αναγνώσεις. Βέβαια ο Ολυμπιακός είναι το αφεντικό στη σεζόν, καθώς έχει κερδίσει τα τρία από τα πέντε παιχνίδια, ένα έληξε ισόπαλο και έχασε μόνο στον ημιτελικό της Τούμπας, καταφέρνοντας στη συνέχεια να πάρει την πρόκριση στο Φάληρο

Όλα αυτά στη σκιά της δικαστικής διαμάχης μεταξύ των δύο συλλόγων που έφτασε στον ανώτατο δικαστικό βαθμό του CAS και επιστρέφει στην ελληνική δικαιοσύνη. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε ξεκάθαρο στην κάμερα των καναλιών Novasports πως η συγκεκριμένη διαμάχη δεν αφορά τους παίκτες του, αλλά τη διοίκηση, θέλοντας να αφήσει μακριά από τα αποδυτήρια τις νομικές υποθέσεις. Απόψε δεν θα μιλήσουν οι δικαστές, αλλά το γήπεδο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά από ένα αναγκαίο φρένο στο ρυθμό της ομάδας, θα επαναφέρει τους παίκτες του βασικού κορμού. Γκιλιέρμε, Μπα, Τσιμίκας, Ελ Αραμπί επιστρέφουν στη δράση για να τεστάρουν παράλληλα τις δυνάμεις τους εν όψει των παιχνιδιών με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτά τα τρία ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι τα παιχνίδια πάνω στα οποία θα πατήσει ο Ολυμπιακός για να εμφανιστεί έτοιμος απέναντι στη Γουλβς στις 6 Αυγούστου. Χωρίς να υποτιμάμε φυσικά τον ΟΦΗ, τον οποίο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μεσοβδόμαδα. Στο μυαλό του Μαρτίνς είναι να δώσει εκεί χρόνο ξεκούρασης σε έναν άλλο όμιλο παικτών.

Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να ξεκινήσουν το αποψινό ματς με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ως αμυντικό δίδυμο οι Μπα και Σεμέδο, αριστερά θα παίξει ο Τσιμίκας και δεξιά ο Ομάρ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και μπροστά τους ο Καμαρά. Στη μεσαία γραμμή ο Μαρτίνς πιθανότατα να επιλέξει τον Μασούρα και τον Βαλμπουενά, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.