Παναθηναϊκός: Έμεινε από… καύσιμα για το ντέρμπι

Οι επιλογές του Δώνη για το ντέρμπι "αιωνίων" είναι... μετρημένες και ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός έχει... ξεμείνει από λύσεις.

Αν και ο Παναθηναϊκός μπήκε με αρκετή όρεξη και ενέργεια στη διαδικασία των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, μόλις λίγα… μέτρα μετά την εκκίνηση άρχισε να χάνει την ταχύτητα του και έφτασε στην τρίτη αγωνιστική να μοιάζει σαν ένα αυτοκίνητο με… άδειο ντεπόζιτο

Οι επιλογές του Δώνη για το ντέρμπι “αιωνίων” είναι… μετρημένες και ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός έχει… ξεμείνει από λύσεις μετά και τον αποκλεισμό του Ινσούα από την αποστολή για το πειθαρχικό του παράπτωμα παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό (21:30, LIVE Novasports 1 HD)

Τραυματίες είναι οι Γιόχανσον, Νούνες, έχουν ολοκληρώσει τη διαδρομή τους στο Τριφύλλι οι Αποστολάκης, Βαγιαννίδης, στη λίστα απόντων είναι και τα ονόματα των Πούγγουρα, Νατζ, Μπεκ και Περέα και ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο “Γ. Καραϊσκάκης” χωρίς δεξί μπακ και με μόλις δύο στόπερ, εκ των οποίων ο ένας αναγκαστικά θα… μετακινηθεί στη δεξιά πλευρά για να καλύψει το κενό. 

Ο Γιώργος Δώνης τροποποίησε τα πλάνα του την… τελευταία στιγμή λόγω Ινσούα και πλέον σκέφτεται τη χρησιμοποίηση του Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Σχένκεφελντ, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Χατζηθεοδωρίδης (αριστέρα) και Κολοβέτσιος (δεξιά). Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να παίξουν οι Ανουάρ (εξάρι), Χρ. Δώνης (οκτάρι) και Αγιούμπ (δεκάρι), στις πτέρυγες οι Καμπετσής (Μπουζούκης) και Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα

Το ντέρμπι θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Γκίας Ζαχίντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς ο Νορβηγός μέσος θα αποχωρήσει μετά το ματς και θα επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ (ήταν δανεικός). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.