Μαρτίνς: “Τα θέλουμε όλα” (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το αήττητο πρωτάθλημα, τη μεταγραφολογία και τα ματς με ΠΑΟΚ και Άρη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (14/06, 21.30, NS1HD). Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον μεγάλο του στόχο για φέτος. Θέλει το αήττητο πρωτάθλημα και την καλύτερη επίδοση σε άμυνα και επίθεση! Με λίγα λόγια τα θέλει όλα.

Συγκεκριμένα είπε:

“Φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να ηττηθούμε αποτελεί στόχο μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στα πλέι οφ. Θέλουμε να αφήσουμε την υπογραφή μας σαν την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου και θα θέλαμε να συμβεί χωρίς καμία ήττα. Είναι σημαντικοί τομείς για εμάς η καλύτερη άμυνα, η καλύτερη επίθεση, γιατί αυτό αποδεικνύει πως είμαστε η πιο ποιοτική ομάδα”.

Για τη μεταγραφολογία που αφορά παίκτες του Ολυμπιακού ανέφερε: 

“Οι παίκτες μας είναι ελκυστικοί για άλλους συλλόγους, αλλά έχουμε χρόνο για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα θα αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για την άφιξη ή την αποχώρηση ενός παίκτη. Ο κύριος Μαρινάκης είναι πάντα στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν οι λύσεις. Υπάρχουν πάντα εναλλακτικές, καθώς ακόμα και αν φύγουν κάποιοι παίκτες, υπάρχουν λύσεις. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για να καλύψουμε οποιοδήποτε κενό προκύψει, με παίκτες που έχουν τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Ολυμπιακού. Η διοίκηση θα κάνει ό,τι καλύτερο σε οποιοδήποτε σενάριο”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.