Ολυμπιακός: Έτσι θα ψάξει τη νίκη ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα προχωρήσει σε εκπλήξεις στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! Ποια είναι τα πλάνα του για την Τούμπα.

Η δράση στη Super League επιστρέφει και η επανεκκίνηση των πλέι οφ αποτελεί ερωτηματικό για προπονητές και παίκτες. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε ένα ματς ουσίας και κυρίως γοήτρου. Οι Πειραιώτες αναζητούν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο σπίτι του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα μετά τις 23 Φεβρουαρίου. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο novasports.gr και είπε πως μπορεί από τους παίκτες του να λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, ωστόσο η εικόνα τους στις προπονήσεις τον κάνουν σίγουρο πως βρίσκονται σε εφάμιλλη κατάσταση με την προ καραντίνας εποχή.

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές, η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουν τι ένταση περιμένουν από τη συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο novasports.gr, πως το μεγάλο ντέρμπι θα μοιάζει με ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας. Το ίδιο θολά είναι τα πράγματα και στο μυαλό του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ωστόσο όπως τόνισε η προπόνηση έχει αποδώσει καρπούς!

Για το ματς της Τούμπας ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε σπουδαίες αλλαγές, σε σχέση με τον Ολυμπιακό που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε πριν την παύση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στην προπόνηση της Παρασκευής προέκυψαν τα προβλήματα του Λάζαρου, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ και του Βαλμπουενά, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η σύσπαση στον τετρακέφαλο του Γάλλου δεν στάθηκε ικανή να τον κρατήσει στην Αθήνα και ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν θα πάρει φανέλα βασικού για το σπουδαίο αυτό ματς.

Το 4-3-3 το φόρεσε πολύ ο Μαρτίνς πριν το lockdown και θα πορευτεί ανάλογα. Ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει τους Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην άμυνα, Καμαρά, Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε στα χαφ, Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί μεσοεπιθετικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.