Η Ίντερ ενημέρωσε τον Βαγιαννίδη πως του ετοιμάζει πρόταση!

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ακόμα δεν έχει πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό στα χέρια του, την ώρα που η Ίντερ τον ενημέρωσε ότι ετοιμάζεται να του κάνει επίσημη πρόταση. Οι εξελίξεις τρέχουν. Το novasports,gr σας τις μεταφέρει.

Πριν από μερικές μέρες σας είχαμε ενημερώσει πως η Ίντερ θέλει να κάνει τον Γιώργο Βαγιαννίδη τον τέταρτο Έλληνα που θα ντύσει στα χρώματα των νερατζούρι. Ωστόσο ο νεαρός ποδοσφαιριστής εκτιμώντας όλα όσα του έχει προσφέρει ο Παναθηναϊκός για την εξέλιξή του τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος, ήταν και είναι αποφασισμένος να περιμένει να ακούσει την προοπτική που θα του δώσει ο Παναθηναϊκός.

Ο κορωνοϊός “πάγωσε” την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Βαγιαννίδη

Πριν τον κορωνοϊό ο Παναθηναϊκός είχε έρθει σε προφορική συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Βαγιαννίδη, ωστόσο η πανδημία έβαλε φρένο σε όλες τις εξελίξεις. Και σε αυτή την περίπτωση, ο νεαρός άσος, παρά την πίεση που του ασκείται από ομάδες του εξωτερικού, είχε διαμηνύσει στον Γιάννη Αλαφούζο πως θα περιμένει τον Παναθηναϊκό μετά την καραντίνα για να ακούσει την πρότασή του. Για την ώρα πρόταση δεν έχει γίνει στον νεαρό μπακ από τους πράσινους, κάτι που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αναμένεται να γίνει άμεσα. 

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης

Η Ίντερ ετοιμάζει πρόταση στον παίκτη

Όσο λοιπόν καθυστερεί ο Παναθηναϊκός, τόσο οι μνηστήρες βλέπουν ότι μπορούν να αποσπάσουν την υπογραφή του ποδοσφαιριστή ως ελεύθερου, καθώς το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με το “τριφύλλι” και επί της ουσίας είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει όπως έκανε και ο Αποστολάκης με τον ΑΠΟΕΛ.

Η τελευταία εξέλιξη θέλει την Ίντερ να έχει ενημερώσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως ετοιμάζει πρόταση για να τον αποκτήσει. Μάλιστα το έκανε με επίσημο έγγραφο προς την οικογένειά του που χειρίζεται την υπόθεση. Συνεπώς αυτό το pressing της ιταλικής ομάδας, μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον 18χρονο  άσο καθώς έχουν συζητηθεί πολλές παράμετροι που αφορούν στο ποδοσσφαιρικό του μέλλον αλλά και στην εκπαίδευσή του. 

Οι δύο δρόμοι του Παναθηναϊκού

Όπως ήταν λογικό το έγγραφο κοινοποιήθηκε και στον Παναθηναϊκό ο οποίος πλέον έχει δύο δρόμους τους οποίους μπορεί να ακολουθήσει.

– Ο ένας είναι αν του κάνει άμεσα πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του νεαρού άσου ώστε να τον κρατήσει στις τάξεις του. Έτσι, αν υπάρχουν ακόμα ενδιαφερόμενοι να τον αποκτήσουν θα πρέπει να συνομιλήσουν με τον Παναθηναϊκό που δεν αποκλείεται να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιό του.

– Ο άλλος δρόμος είναι να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή να φύγει για το εξωτερικό χωρίς διαπραγμάτευση και να αρκεστεί στα τροφεία που θα κληθεί η Ίντερ να πληρώσει στους πράσινους. Αυτή η προοπτική μπορεί να συμβεί και στην περίπτωση που η πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού δε θα καλύπτει τις φιλοδοξίες του νεαρού άσου.

Όπως και να΄χει οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξουν νεότερα. Μείνετε συντονισμένοι.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.