Χασάν: “Αρκετά με τα ψέματα!”

Ενοχλημένος ο Χασάν για δηλώσεις που φέρεται πως έκανε σχετικά με το μέλλον του.

Ο Αχμέντ Χασάν φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον τρόπο που προβλήθηκαν δήλώσεις τις οποίες έκανε σε μέσο της πατρίδας του και στις οποίες φέρεται να έχει μιλήσει για επαφές του μάνατζερ του με τον Ολυμπιακού προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο φορ των Πειραιωτών, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπράγκα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Δεν ανέφερα ποτέ πως ο Ολυμπιακός μιλάει με τον μάνατζέρ μου. Αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει τίποτα στο ποδόσφαιρο, αρκετά με τις ψευδείς ειδήσεις! Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας απασχολεί είναι η υγεία των ανθρώπων και ελπίζω να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα”.

Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του Χασάν, για εκείνον προέχει να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό. Ο Αιγύπτιος μπήκε πολύ δυναμικά στο φετινό δεύτερο μισό της σεζόν, αν και προερχόταν από αγωνιστική απραξία, εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ένα οικείο περιβάλλον που τον εμπιστεύεται, με έναν προπονητή ο οποίος τον στηρίζει και με τη σεζόν να τρέχει. Λογικό λοιπόν να μην έχει το μυαλό του ήδη στην επόμενη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.