Έτσι δημιουργήθηκε το… σχίσμα Αλαφούζου – Δώνη!

Το novasports.gr αναλύει τους λόγους που οδήγησαν τον Γιώργο Δώνη στη δυνατή... προειδοποίηση και πως έφτασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην απόφαση να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα "επικοινωνίας" που προέκυψε το τελευταίο διάστημα. 

Η… βόμβα που πέταξε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη που έδωσε στα κανάλια Novasports αναφορικά με τις σχέσεις του με τη διοίκηση του συλλόγου και το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού δεν… πυροδοτήθηκε ξαφνικά. Το novasports.gr αναλύει τους λόγους που οδήγησαν τον Γιώργο Δώνη στη δυνατή… προειδοποίηση και πως έφτασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην απόφαση να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα “επικοινωνίας” που προέκυψε το τελευταίο διάστημα. 

Η υπόθεση Βέλεθ 

Ο Ισπανός αμυντικός βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκού και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Πράσινους ενόψει της νέας σεζόν. Όμως ο Γιώργος Δώνης δεν έχει εισηγηθεί την απόκτηση του στόπερ των “κίτρινων” και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στα κανάλια Novasports: “Δεν είναι προτεραιότητα της ομάδας η θέση του στόπερ”. 

Στο συγκεκριμένο θέμα προέκυψε διάσταση απόψεων και ένα τεράστιο θέμα και με τον Τσάβι Ρόκα, καθώς οι Πράσινοι φαίνεται ότι προχωρούν στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, χωρίς τη συγκατάθεση του προπονητή τους, ενώ πληροφορήθηκε για τις συζητήσεις με την πλευρά Βέλεθ από τα… σάιτ! 

Ανανέωση Βαγιαννίδη

Κάθετα αντίθετος στους χειρισμούς της διοίκησης του Παναθηναϊκού στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Βαγιαννίδη είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε στα κανάλια Novasports τη διαφωνία του στον όρο που έχει προταθεί στο νεαρό μπακ για εγγυημένες συμμετοχές και χαρακτήρισε την συγκεκριμένη πρόταση: “αδιανόητη”! 

Συμβόλαιο Χρήστου Δώνη

Σημαντική διαφωνία υπήρξε και για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Χρήστου Δώνη. Αν και η εισήγηση του προπονητή του Παναθηναϊκού ήταν θετική, οι Πράσινοι δεν έχουν καθίσει ακόμα στο ίδιο τραπέζι με τον υπαρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ ακόμα δεν έχουν προχωρήσει και στην υλοποίηση κάποιων δεσμεύσεων. 

Συμμετοχή Ανουάρ

Η μικρή συμμετοχή του Ανουάρ και το γεγονός ότι ο Ισπανός μέσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιώργου Δώνη έχει δυσαρεστήσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Τσάβι Ρόκα, καθώς περίμεναν ο δανεικός χαφ από τη Βαγιαδολίδ να έχει πιο ενεργό ρόλο στα παιχνίδια των Πράσινων. 

Μεταγραφικός σχεδιασμός

Ο Γιώργος Δώνης ενημερώθηκε πρόσφατα ότι η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του συλλόγου θα γίνει αποκλειστικά από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο και τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα, ενώ ως προπονητής θα κάνει τις εισηγήσεις για τις θέσεις που έχει ανάγκη η ποδοσφαιρική ομάδα! Αυτή η λογική, εφόσον βέβαια επιβεβαιωθεί, βρίσκεται αντίθετο τον Δώνη, ο οποίος δήλωσε με νόημα στα κανάλια Novasports:  “Δεν ακολουθώ επιλογές ούτε τις ιδέες των άλλων”! 

Μπάτζετ

Άλλο ένα σημαντικό θέμα το οποίο έγινε πρόσφατα γνωστό στον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι η απόφαση της διοίκησης να διατηρήσει σχεδόν το ίδιο μπάτζετ τη νέα σεζόν. Ο Δώνης περίμενε μια σημαντική αύξηση στο ποσό που θα δαπανηθεί τη νέα χρονιά για μεταγραφές, κάτι που δεν αναμένεται να γίνει, ενώ η διοίκηση ενημέρωσε τον τεχνικό του Παναθηναϊκού πως είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο πωλήσεων ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.