Στα “φιλικά” μπαίνουν τα καλύτερα γκολ! 

Το ματς με τον Πανιώνιο είναι το ιδανικό εμπόδιο πριν από Άρσεναλ και ΠΑΟΚ ή μήπως όχι;

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται από στο Φάληρο (19.30, NS2HD) τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Πανιώνιο, σε μια κατά τα φαινόμενα εύκολη δοκιμασία για τους Πειραιώτες. Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε, όπως ήταν λογικό, να ξεφορτώσει από την ποινή τους, τους τιμωρημένους παίκτες. Έτσι οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν χωρίς τους Ομάρ, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μασούρα, αλλά και χωρίς τους τραυματίες Σουντανί και Μπρούνο. Σήμερα το πρωί τέθηκε νοκ άουτ ο Βασίλης Τοροσίδης λόγω ίωσης, οπότε ο Μαρτίνς θα επιλέξει την τελική 18αδα από 22 ποδοσφαιριστές. 

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ας μην κρυβόμαστε, αναφέρεται σε ένα… φιλικό, καθώς και ο Πανιώνιος είναι επικεντρωμένος στον “τελικό” της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό. Όμως αυτό που υπογράμμισε ο Πέδρο Μαρτίνς στις ομιλίες του προς τους ποδοσφαιριστές του ήταν η αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νεά Σμύρνη. Τότε οι Πειραιώτες έπαιξαν με τη φωτιά και τελικά κάηκαν, χάνοντας δύο βαθμούς! Κάποιοι επέμεναν να μιλούν και τότε για… φιλικό. Ο Πανιώνιος έτσι είναι μια από τις πέντε ομάδες που έχουν κόψει βαθμούς από τον αήττητο Ολυμπιακό μαζί με την Ξάνθη, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. 

Τότε μπροστά υπήρχε το παιχνίδι στο Λονδίνο με την Τότεναμ, τώρα η μονομαχία με την Άρσεναλ στο Φάληρο. Οι ομοιότητες δεν αφήνουν περιθώρια χαλάρωσης στους παίκτες του Ολυμπιακού. Μάλιστα παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για πολλούς παίκτες για να επιβεβαιωθεί ο τίτλος του άρθρου! Λογικά θα δούμε Ραντζέλοβιτς δεξί μπακ (όπως διαβάσατε στο novasports.gr χθες βράδυ), οι Φορτούνης, Σισέ, Χασάν και Γκασπάρ θα πάρουν και πάλι φανέλα βασικού, ενώ είναι σίγουρο πως θα δούμε και πάλι σε δράση τον Εμρέ Μορ! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.