Όταν ο Εμρέ Μορ έφτασε μια ανάσα από την Ίντερ

Ο πρώην μάνατζερ του παίκτη του Ολυμπιακού περιέγραψε το σχεδόν ολοκληρωμένο deal.

O Ολυμπιακός απέκτησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Εμρέ Μορ, έναν ποδοσφαιριστή που ψάχνει φόρμουλα για να αναζωογονήσει την καριέρα του, που πριν από λίγο καιρό έμοιαζε πως βρίσκεται σε φάση εκτόξευσης. Είναι χαρακτηριστικό πως από την Μπρόντμπι, ο Τούρκος μέσος μεταπήδησε έναντι 10 εκατομμυρίων στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και από εκεί με 13 στη Θέλτα Βίγκο. Το… δανεικό πέρασμα του από τη Γαλατάσαραϊ ήταν αποτυχημένο και πλέον ψάχνει μέσω του Ολυμπιακού το ελατήριο που θα τον απογειώσει ξανά. 

Οι ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς είναι μια ομάδα με “καλά ” αποδυτήρια και συγκεκριμένη φιλοσοφία, στην οποία όσοι έχουν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο για την ομάδα χωράνε. Η επαγγελματική “ανάσταση” του Ρούμπεν Σεμέδο είναι χαρακτηριστική. Ο Πορτογάλος αμυντικός αποκτήθηκε ως μια τελειωμένη ιστορία με πλούσιο βιογραφικό σε αγωνιστικό και… εξωαγωνιστικό επίπδο. Μέσα από τον Ολυμπιακό κατάφερε να αναδείξει τον καλό του εαυτό και να κληθεί στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, αλλά και να ξεχωρίσει μέσα από τις εμφανίσεις του στο Champions League. 

Οι χτεσινές δηλώσεις του πρώην ατζέντη του Εμρέ Μορ, Μούτσι Οζκάν, είναι χαρακτηριστικές για την ποιότητα και το εν δυνάμει ταλέντο του. Συγκεκριμένα ο Τούρκος μάνατζερ αποκαλύπτει πως ο Μορ το καλοκαίρι του 2017 έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή στην Ίντερ. Όπως αναφέρει η συμφωνία ήταν σχεδόν ολοκληρωμένη, αλλά δεν προχώρησε εξαιτίας των απαιτήσεων της Ντόρτμουντ που προέκυψαν στο “παρά πέντε”. Ακόμα αν και ο Φατίχ Τερίμ έδωσε το “οκ” στην έρευνα που έκαναν οι άνθρωποι της Ίντερ στους πρώην προπονητές του Μορ, υπήρχαν και εκείνοι που εξέφρασαν αρνητική άποψη.

Ο Οζκάν αναφέρει πως αυτές οι αναφορές έγιναν εξαιτίας της απόφασης του Μορ να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας και όχι της Δανίας (στην οποία γεννήθηκε). 

Όπως καταλαβαίνετε ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του μια βόμβα ταλέντου, για την οποία χρειάζεται να βρεθεί ο σωστός κωδικός ενεργοποίησης από τον Πέδρο Μαρτίνς, για να βοηθήσει τους Πειραιώτες με την ποιότητα του και φυσικά να θέλξει εκ νέου τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.