Μασούρας: “Γύρισα για να βοηθήσω για συμμετοχή στα play off”

Ο Γιάννης Μασούρας που θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ έκανε δηλώσεις για αυτή την εξέλιξη

Ο Γιάννης Μασούρας επιστρέφει στην ΑΕΛ.  Από τη θεσσαλική ομάδα είχε πάει στον Ολυμπιακό, από εκεί δανεικός στον Πανιώνιο και τώρα ξανά στην ΑΕΛ. 

Ο 24χρονος έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα “Θεσσαλία” και εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη.

Είπε: “Ήθελα να γυρίσω στη Λάρισα, πάρα πολύ, αφού στη βυσσινί ομάδα ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, έκανα σπουδαία καριέρα, ώστε να επιλεχθώ από τον Ολυμπιακό και να φθάσω στην Εθνική ομάδα. Γύρισα στη Λάρισα με μοναδικό στόχο να βοηθήσω την ομάδα να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για συμμετοχή στα play off. Αν το κατορθώσουμε, που είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε δυνατά παιχνίδια, θα είναι μια ακόμα σημαντική επιτυχία στην ιστορία της ομάδας. Θεωρώ ότι έκανα άριστη επιλογή και το διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή, που ξαναγύρισα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων”.

Αναφέρθηκε και στο φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα όταν πρόσφατα είχε παίξει με τον Πανιώνιο στη Λάρισα. Και είπε: “Κατανοώ τον κάθε οπαδό που κάνει τα πάντα να κερδίσει η ομάδα του, αλλά θεωρώ ότι κάποιοι παίκτες που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο, δεν ταιριάζει να τυγχάνουν αυτής της συμπεριφοράς. Εγώ προσωπικά πήρα πολλά από την ΑΕΛ, αλλά και έδωσα πολλά στα χρόνια της παρουσίας μου. Δεν περίμενα να στοχοποιηθώ. Μετά τον αγώνα όλα ξεχνιούνται και οι εντάσεις και οι πίκρες. Τώρα πλέον έχουμε σημαντικό έργο μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.