Ευχάριστα νέα για Μπρούνο

Ο Βραζιλιάνος μέσος ίσως επιστρέψει νωρίτερα σε πλήρη προπονητικό ρυθμό.

Για ακόμα μία μέρα ο Μπρούνο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, βρισκόμενος σε φάση αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι της περασμένης χρονιάς με αντίπαλο τον Βόλο. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε υποστεί πάνω στον διασκελισμό του μια βαριά κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική άρθωση στις 23 Δεκεμβρίου και η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία 1,5 μήνα.

Ωστόσο ο Μπρούνο έχει καταφέρει, μέσα από τη δουλειά του σε πνευματικό και τη συνέπεια σε προπονητικό επίπεδο, να κάνει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού πιο αισιόδοξο σε ό,τι αφορά την ημερομηνία επιστροφής του στη δράση. Πάντως η επιφυλακτικότητα παραμένει και η εβδομάδα που ακολουθεί είναι κρίσιμη για την επάνοδο του Μπρούνο.

Να θυμίσουμε πως εξαιτίας του καταρτισμένου προσωπικού αποκατάστασης, αλλά και της τεχνικής υποδομής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, σε άλλες τρεις περιπτώσεις υπήρξαν ταχύτερες επιστροφές μετά από τραυματισμούς. Μιλάμε για τους Σεμέδο, Γκιλιέρμε, αλλά και για τον Φορτούνη, ο οποίος ήταν απολύτως συνεπής στο αγωνιστικό του ραντεβού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.